6 στέκια της Αθήνας με φοβερά γλυκά

Bread Factory: Υπέροχο ιταλικό gelato στο αγαπημένο Food Hall της πόλης

Ένας νόστιμος κόσμος όπου μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bread Factory
Bread Factory
Bread Factory
Bread Factory
Bread Factory
Bread Factory

Bread Factory: Bakery, patisserie, gelateria, coffee corner, restaurant και delicatessen store 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το Bread Factory είναι ένας νόστιμος κόσμος όπου μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το καθημερινό σου τραπέζι, να ψωνίσεις εκλεκτά προϊόντα από τα ράφια του delicatessen, να περάσεις ολόκληρες ώρες χαζεύοντας τις βιτρίνες με τις αμέτρητες νοστιμιές, να ανακαλύψεις λιχουδιές για κάθε μικρή ή μεγάλη λιγούρα, ακόμη και πεντανόστιμα, σπιτικά γεύματα για το μεσημεριανό σου. Και βέβαια, τεράστιο κεφάλαιο στα Bread Factory είναι η κατηγορία «γλυκό»… Δεκάδες ολόφρεσκα γλυκά σε περιμένουν κι όλα τους παρασκευάζονται επιτόπου στο εργαστήρι που υπάρχει μέσα σε κάθε κατάστημα, ενώ δεν λείπουν ούτε τα γλυκά χωρίς ζάχαρη, για απόλαυση χωρίς τύψεις.

Σε ειδικά διαμορφωμένο πόστο σε όλα τα καταστήματα Bread Factory θα λειτουργεί το Angolo de Gelato – Gelateria, με καθημερινή παραγωγή ολόφρεσκου ιταλικού gelato! Και επειδή όλα τα λαχταριστά θαύματα που παράγονται στο Bread Factory είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια, έτσι και το gelato δεν θα μπορούσε να αφεθεί σε χέρια τυχαία… Αντίθετα, στηρίζεται σε αυθεντική ιταλική συνταγή που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ιταλούς pastry chefs. Η μοναδική αυτή συνταγή θέλει το gelato να ωριμάζει για 24 ολόκληρες ώρες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ένα gelato με πλούσιο άρωμα, μαστιχωτή υφή και μία αξέχαστη γεύση, όμως, με μειωμένα σάκχαρα και λιπαρά.

Η παρασκευή του υπέροχου αυτού gelato γίνεται καθημερινά στα καταστήματα (όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα), και μάλιστα από φρέσκο ελληνικό γάλα και ολόφρεσκια κρέμα, χωρίς χρωστικές ουσίες. Για να συντηρηθεί διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό φυλάσσεται σε ειδικά ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας, κι έτσι φτάνει στα χέρια μας απλώς… τέλειο.

Το gelato των Bread Factory θα το βρεις σε περισσότερες από 12 γεύσεις, ενώ αν είσαι vegan αξίζει να ανακαλύψεις και τα υπέροχα sorbet (φράουλα, mango και σοκολάτα). Το ακόμα καλύτερο; Τα Bread Factory είναι δίπλα μας 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες τον χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε στιγμή σου έρθει η λαχτάρα για gelato, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις το κοντινότερο κατάστημα. Με 9 καταστήματα σε όλη την Αθήνα (και ένα στη Λάρισα), δεν είναι καθόλου δύσκολο!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου