13 υπέροχα αθηναϊκά στέκια για τις πιο νόστιμες καλοκαιρινές σου βόλτες

House of Shila: Εκεί που η πολυτέλεια συναντά τη φιλοξενία

Υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, απόλαυση του αθηναϊκού αστικού τοπίου από ψηλά, εκλεκτικές μελωδίες και έντονη κοινωνική συναναστροφή θα συμπληρώσουν τη γαστρονομική εμπειρία

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

House of Shila: Το Mona εγκαινιάζει μια ξεχωριστή σειρά Supper Club δείπνων αποκλειστικά για τα μέλη του, με στόχο τον εορτασμό της γαστρονομικής τέχνης

Με πυρήνα την αισθητική αλλά και την αθηναϊκή φιλοξενία, το House of Shila συνθέτει μπουτίκ χώρους και δημιουργικά οικοσυστήματα, στοχεύοντας σε μια μοναδική βιωματική εμπειρία. Το ταξίδι ξεκίνησε με το άνοιγμα του Shila το 2020, ενός hotel particulier και ταυτόχρονα εκθεσιακού χώρου τέχνης στο Κολωνάκι. Το Shila απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα με το μείγμα τέχνης, design και της ιδιόρρυθμης αλλά και «μυστήριας» ατμόσφαιρας που διαθέτει και συναρπάζει κάθε επισκέπτη του. Δίνοντας έμφαση στην αίσθηση πολυτέλειας και αίγλης, το House of Shila δημιούργησε το δικό του Design Studio καθώς και λέσχη μελών το 2023, για να υποστηρίξει τα αληθινά ταλέντα και να λειτουργήσει ως καταλύτης, προωθώντας μια κοινότητα δημιουργικών ανθρώπων από διάφορους τομείς, όπως είναι η μόδα, η γαστρονομία, η μουσική, το design και η επιχειρηματικότητα.

Το Mona, ο «αδελφός» του χώρος, άνοιξε το 2022 στου Ψυρρή, μετατρέποντας ένα ιστορικό βιομηχανικό κτίριο της δεκαετίας του 1950 σε concept-led boutique ξενοδοχείο και πολυδιάστατο χώρο, ο οποίος επαναπροσδιόρισε την εμπειρία του ξενοδοχείου. Περιλαμβάνει 20 δωμάτια με ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα Living Room για pop-up δράσεις και ένα speakeasy Club υπόγειο. Το ξενοδοχείο λειτουργεί και ως showroom με καλλιτεχνικά έργα εναρμονισμένα μέσα στο χώρο που διατίθενται προς πώληση.

Αυτό το καλοκαίρι το Mona εγκαινιάζει και πάλι κάτι καινούργιο: την ξεχωριστή σειρά των Supper Club δείπνων του, στο χώρο του pop-up εστιατορίου του στο Μοναστηράκι. Σε αυτά τα δείπνα θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι διάσημοι διεθνώς σεφ, γνωστοί για τη δημιουργικότητα, αλλά και τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους στην εποχιακή μαγειρική.

Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Ιουνίου θα παρουσιαστεί εκλεκτή ιταλική κουζίνα από τον σεφ Daniele D' Alberto του φημισμένου εστιατορίου Nole, στις 14 Ιουνίου θα δοκιμάσουμε συναρπαστικά γαλλο-ταϊβανέζικα πιάτα από τη σεφ Demi Yeh με έδρα της το Παρίσι και στις 28 Ιουνίου θα γευτούμε τον μετρ των εποχιακών πιάτων, τον ισραηλινό σεφ Emil Pekarsky από το εστιατόριο Ocd.

Τα Supper Club δείπνα θα πραγματοποιούνται τις Τετάρτες του Ιουνίου (7,14 και 28), με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων που θα διατίθενται στο κοινό και στα μέλη του House of Shila με στόχο από τη μία τον εορτασμό της γαστρονομικής τέχνης και εξερεύνησης ενώ από την άλλη θα προσφέρουν στην Αθήνα μια ματιά στο σύγχρονο τοπίο της διεθνούς γευσιγνωσίας.

Οι τυχεροί συμμετέχοντες στα δείπνα, τα οποία θα διαδραματίζονται στο Mona's Living Room, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και στους εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου αλλά και να απολαύσουν στο roof garden, μια επιλογή ελληνικών βιολογικών κρασιών από το Tanini Agapi Mou, το δημοφιλές αθηναϊκό wine bar. Υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, μαζί με την απόλαυση του αθηναϊκού αστικού τοπίου από ψηλά, εκλεκτικές μελωδίες και έντονη κοινωνική συναναστροφή θα συμπληρώσουν τη γαστρονομική εμπειρία.

Οι εκδηλώσεις του Ηouse of Shila προσφέρουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες σύγχρονες γεύσεις και να δημιουργήσετε ανθρώπινες σχέσεις γύρω από ένα τραπέζι μαζί με παλιούς και νέους φίλους, αφού είναι γνωστό πως δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από ένα γαστρονομικό ταξίδι, εμπλουτισμένο με τέχνη και καλαισθησία.

Info

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: €55 / €45 (Μέλη του House of Shila)

Αιτήσεις για ιδιότητα μέλους εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου