35 λαμπερά στέκια για τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου

Άρτιστον: Στον ναό των χριστουγεννιάτικων γλυκισµάτων

Μόνο η μυρωδιά είναι αρκετή για να σε οδηγήσει εκεί

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Άρτιστον θα βρεις χριστουγεννιάτικα εδεσµάτα με βάση ποιοτικές πρώτες ύλες 

Περνώντας έξω από ένα κατάστηµα Άρτιστον, η µυρωδιά των χριστουγεννιάτικων εδεσµάτων είναι αρκετή για να σε οδηγήσει µέσα µε κλειστά τα µάτια. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι συνυφασµένα µε τα αγαπηµένα µας γλυκά και το Άρτιστον, ειδικά τέτοιες µέρες, φουρνίζει ασταµάτητα φτιάχνοντας ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο κόσµο για µικρούς και µεγάλους.

Με πάνω από 100 χρόνια παράδοση, όλα τα προϊόντα στηρίζονται στις ποιοτικές πρώτες ύλες, µε τα εξαιρετικά άλευρα, τα φρέσκα αυγά και τα εκλεκτά µπαχάρια. Εδώ θα βρεις το γνήσιο ιταλικό πανετόνε από φυσικό προζύµι και πλούσιο βούτυρο, σε διάφορες γεύσεις για να διαλέξεις: κλασικό µε φρούτα και σταφίδες, µε σοκολάτα, µε κάστανο και µε σοκολάτα - πορτοκάλι, ενώ θα έχεις επίσης την ευκαιρία να δοκιµάσεις και το στόλεν, ένα γνήσιο γερµανικό έδεσµα µε πλούσιο βούτυρο, κύβους φρούτων και ρούµι, αλλά και τις παραδοσιακές τραγανές δίπλες. Φυσικά, δεν λείπουν τα κλασικά χριστουγεννιάτικα, µε τους ακαταµάχητους κουραµπιέδες ψεκασµένους µε ροδόνερο και πασπαλισµένους µε ζάχαρη άχνη. Γι’ αυτούς που δεν θέλουν να αφήνουν... ίχνη υπάχει η εναλλαγή µε σοκολάτα γάλακτος, ώστε να µην προδίδονται όλες οι µπουκιές.   

Χριστούγεννα χωρίς µελοµακάρονα δεν γίνονται, για αυτό στο Άρτιστον θα βρεις λαχταριστά, µε αγνό µέλι και, αν προτιµάς, επικαλυµµένα µε σοκολάτα. Μην παραλείψεις να δοκιµάσεις το «δανέζικο», που είναι κάτι που θυµίζει τσουρέκι αλλά και όχι ακριβώς. Δυο λέξεις θα σου πω… σοκολάτα και καραµέλα!

Σόλωνος 91 & Χαριλάου Τρικούπη, Σκουφά 41, Χαριλάου Τρικούπη 80 & Ερεσού

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ