Bιολογικά προϊόντα: 5 διευθύνσεις με μεγάλη ποικιλία

Aelia Bio Market: Απολαυστικά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Βιολογικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aelia Bio Market
Aelia Bio Market
Aelia Bio Market
Aelia Bio Market

Tο Aelia Bio Market στο Κουκάκι είναι παντοπωλείο αλλά και χώρος εστίασης

Μας λείπουν, είναι η αλήθεια, concept stores σαν το Aelia Bio Market, το οποίο είναι ένα πλήρως ενημερωμένο και εξειδικευμένο παντοπωλείο με βιολογικά προϊόντα, αλλά και ένας χώρος εστίασης, με κρύα πιάτα, τα οποία, μάλιστα, μπορείτε να απολαύσετε στα τραπεζάκια που βγάζει στο απέναντι πάρκο. Η κουζίνα χρησιμοποιεί τα προϊόντα που θα βρείτε και στα ράφια, χωρίς ζάχαρη, αλάτι, τηγάνι, ενώ τα πάντα είναι θερμιδομετρημένα. Απολαυστικά σάντουιτς με κοτόπουλο, αλλά και χούμους παντζαριού, healthy bowls, γλυκά σαν το φοβερό μπανάνα bread και τα brownies με βάση το αβοκάντο (αμφότερα χωρίς γλουτένη), σαλάτες, μεγάλη ποικιλία από χυμούς και smoothies, είναι κάποια από τα ωραία του καταλόγου.

Οι άνθρωποι του Aelia Bio Market αγαπούν τους μικρούς παραγωγούς και φροντίζουν να προμηθεύονται τα προϊόντα τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Φρούτα και λαχανικά εποχής, προϊόντα ψυγείου, όπως γάλατα, γιαούρτια, βιολογικό κρέας από ελληνικά ζώα, προϊόντα κατάψυξης (πίτες, παγωτά, λαχανικά), προϊόντα για εξειδικευμένη διατροφή, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, λάδια, βρεφικές και παιδικές τροφές, καλλυντικά και απορρυπαντικά σε συσκευασίες που σέβονται το περιβάλλον, ελληνικά κρασιά, μπίρες από μικρές ελληνικές μικροζυθοποιίες, είναι κάποια μόνο από αυτά που θα βρείτε στα ράφια του.

Σημειώστε ότι τα νόστιμα της κουζίνας μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω efood και WOLT, ενώ τα προϊόντα του σούπερ μάρκετ από το Instashop, στον κατάλογο των παντοπωλείων. Ανοιχτά από Δευτέρα έως και Σάββατο 08.00-22.00.