Bιολογικά προϊόντα: 5 διευθύνσεις με μεγάλη ποικιλία

Κρέατα SIAKOS: Ό,τι κρέας κι αν ψάχνεις, θα το βρεις εδώ

Τεράστια ποικιλία και δυνατότητα online παραγγελίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρέατα SIAKOS
Κρέατα SIAKOS
Κρέατα SIAKOS
Κρέατα SIAKOS

Στα κρεοπωλεία SIAKOS θα βρεις περισσότερους από 750 κωδικούς σε κρέας, ανάμεσά τους και μία μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά κρέατα

Τα κρεοπωλεία Σιάκος άνοιξαν πριν 14 χρόνια, φέρνοντας μία νέα πνοή στην αγορά. Τη διαφορά δεν κάνουν μόνο η εξαιρετική ποιότητα και η πραγματικά τεράστια ποικιλία που διαθέτουν (με περισσότερους από 750 κωδικούς σε κρέας, θα βρεις περίπου… τα πάντα!), αλλά και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται καν να επισκεφθείς το κατάστημα! Τα κρεοπωλεία Σιάκος ήταν τα πρώτα που έδωσαν τη δυνατότητα της online παραγγελίας στους πελάτες τους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου ηλεκτρονικά και μέσα σε λίγα λεπτά να έρθουν στην πόρτα σου. Φυσικά, ένα τόσο ενημερωμένο κρεοπωλείο δεν γίνεται παρά να διαθέτει μία εξίσου μεγάλη ποικιλία σε βιολογικά κρέατα και, μάλιστα, από μικρές ελληνικές φάρμες. Για παράδειγμα, θα ανακαλύψεις μοσχάρι από την Τρίπολη, κοτόπουλο από την Πίνδο, χοιρινό από την Κρήτη, αρνί και κατσίκι από τη Βόνιτσα. Όσο για την περίοδο των εορτών, τα Κρεοπωλεία Σιάκος έχουν ετοιμάσει πολλές, πεντανόστιμες προτάσεις που θα μας λύσουν τα χέρια στην προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού. Μιλάμε για κότσι αγριογούρουνου, γαλοπούλα γεμιστή με συκωτάκια, ελάφι μπουργκινιόν (!), καραμέλα πανσέτας μαύρου χοίρου και πολλές ακόμα έτοιμες συνθέσεις - το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ είναι να ανοίξεις τον φούρνο!

Extra tip: Αξίζει να αναφέρουμε πως τα κρεοπωλεία Σιάκος απέσπασαν στα Meat Awards έξι βραβεία: δύο Gold Awards για τις καμπάνιες προώθησης και το delivery, δύο Silver Awards για την εξυπηρέτηση πελατών και τις online υπηρεσίες και ένα Bronze Award για το e-shop www.siakos.gr. Και το κυριότερο, αναδείχθηκε ως Company of the Year.

Λ. Ιωνίας 47, Αχαρνές/ Λ. Δεκελείας 29, Ν. Φιλαδέλφεια, 2102401190