

Γλυκό, ζουμερό, σούπερ αρωματικό. Το ροδάκινο εύκολα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η χρήση του είναι διαδεδομένη τόσο στη ζαχαροπλαστική, όσο και στη μαγειρική. Δίνει τέλειες μαρμελάδες, γίνεται κομπόστα και γλυκό του κουταλιού, μας χαρίζει υπέροχες τάρτες, χρησιμοποιείται με χίλιους δυο τρόπους! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 υπέροχες συνταγές (5 γλυκές και μία… αλμυρή!) με βασικό υλικό το μοναδικό αυτό φρούτο για να το χαρείς στο έπακρο πριν τελειώσει η εποχή του.
Διασκέδαση, φαγητό, αγορές, ευ ζην, τίποτα δεν λείπει από αυτή τη γειτονιά
Κρουασάν, προφιτερόλ και γαλλικές σπεσιαλιτέ
Η πολυδιάστατη φύση τους, ο ρόλος τους στην κοινωνία και οι ιστορίες τους
Τι είναι αυτό που «επιτρέπει» σε κάποιον να διατηρεί τη σιλουέτα του χωρίς καμία προσπάθεια, ενώ για κάποιον άλλο τα παραπάνω κιλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φυσιολογίας του;