8 μπαρ της Αθήνας για all day διασκέδαση

Tales of Ales, για τους εραστές της καλής μπίρας

Ψαγμένο ζυθοπωλείο-beer bar σαν αυτά που συναντάς στις μητροπόλεις του εξωτερικού

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tales_of_ales_2.jpg
tales_of_ales_1.jpg
tales_of_ales_3.jpg
tales_of_ales_4.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Tales of Ales θα ανακαλύψετε εξαιρετικά ποιοτικές μπίρες, από ελληνικές μικροζυθοποιίες, ευρωπαϊκές αλλά και αμερικανικές.

Ψαγμένο ζυθοπωλείο-beer bar σαν αυτά που συναντάς στις μητροπόλεις του εξωτερικού, με τους ανθρώπους του όταν μιλούν για την μπίρα να την αποκαλούν «η αγάπη μας». Στο Tales of Ales θα ανακαλύψετε εξαιρετικά ποιοτικές μπίρες, από ελληνικές μικροζυθοποιίες, ευρωπαϊκές αλλά και αμερικανικές, που σίγουρα θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας, σε έναν πολύ ατμοσφαιρικό χώρο μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό στο Μοναστηράκι. 
Ο ζύθος, που λέτε, εδώ κυλάει σαν να βρίσκεται στον παράδεισο και υπάρχουν όλες οι εκδοχές του, οι πιο σπάνιες γεύσεις. Δέκα μπίρες draft που εναλλάσσονται συνεχώς, και δίπλα σε αυτές άλλες 200 επιλογές σε φιάλη και σε κουτάκι, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε είτε εδώ, παρέα με blues, jazz, funk και rock μουσικές ή και να τις πάρετε take away. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να τσιμπήσετε και κάτι, καθώς το Tales of Ales συνεργάζεται με την πιτσαρία Mozzart και θα σας προτείνει κάποια πολύ ιδιαίτερα deli τυριά και αλλαντικά, και όχι μόνο. Μπορεί, ας πούμε, να θέλετε να συνοδεύσετε την μπίρα σας με 100 γραμμάρια γκούντα 1.000 ημερών παλαίωσης ή τη stout μπίρα σας με μια σοκολάτα Tony’s. Καθημερινά 14.00-24.00 και Κυριακές από τις 16.00. Εις υγείαν!  
Extra tip: Οι ζυθολάγνοι ας γνωρίζουν ότι το Tales of Ales διαθέτει κι ένα εξαιρετικά ενημερωμένο e-shop, στο οποίο προσφέρονται όλες, σχεδόν, οι μπίρες που θα βρείτε και στο κατάστημα.