8 μπαρ της Αθήνας για all day διασκέδαση

Addictiva Athens Bar, η ψυχή της αθηναϊκής latin κοινότητας

Εδώ χτυπάει δυνατά κάθε βράδυ η καρδιά της αθηναϊκής latin κοινότητας!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
addictiva_athens_bar_3.jpg
addictiva_athens_bar_4.jpg
addictiva_athens_bar_2.jpg
addictiva_athens_bar_1.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tο Addictiva, στα τρία χρόνια της λειτουργίας του, κάθε βράδυ έχει κι ένα φοβερό πάρτι

Εδώ χτυπάει δυνατά κάθε βράδυ η καρδιά της αθηναϊκής latin κοινότητας! Κι όταν λέμε κάθε βράδυ, το εννοούμε, γιατί το Addictiva, στα τρία χρόνια της λειτουργίας του, κάθε βράδυ έχει κι ένα φοβερό πάρτι! Salsa, bachata, kizomba μουσικές, με επιλογές από djs που εναλλάσσονται, και πάνω απ’ όλα πάντα με καλή διάθεση, που δημιουργούν αυτό το υπέροχο κλίμα για το οποίο αγαπούν όλοι τη latin διασκέδαση: Είναι η κουλτούρα της μουσικής τέτοια που, δεν μπορεί, θα σε κάνει να διασκεδάσεις με την ψυχή σου, που άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι χορεύουν και γίνονται φίλοι και στο τέλος όλοι μια μεγάλη παρέα! 

Εδώ θα συναντήσετε δασκάλους latin χορών, κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη latin μουσική, μαθητές από σχολές, όλος ο καλός ο κόσμος εδώ, αφού και το Addictiva στηρίζει όλα τα φεστιβάλ και τις δράσεις της latin κοινότητας. 

Όλα αυτά τα ωραία στην πολύ cozy και ατμοσφαιρική ταράτσα του Addictiva, με χειροποίητη σαγκρία, μια καταπληκτική λίστα cocktails, στην οποία θα ανακαλύψετε και περίπου 20 signatures αλλά και όλα τα κλασικά, μεγάλη ποικιλία από μπίρες και μια απολύτως ενημερωμένη κάβα, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ό,τι και να ζητήσετε θα υπάρχει! Κάθε μέρα από τις 9 το βράδυ έως αργά.