8 μπαρ της Αθήνας για all day διασκέδαση

Salotto, το νέο all day στέκι του κέντρου

Πολύ φρέσκια άφιξη στην πιο ζωηρή γειτονιά της Αθήνας

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
salotto_1.jpg
salotto_3.jpg
salotto_2.jpg
salotto_4.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Salotto: Ατμοσφαιρικό all day bar, μέσα στη στοά, με τα vintage στοιχεία της διακόσμησης να του δίνουν μια κινηματογραφική αύρα.

Πολύ φρέσκια άφιξη στην πιο ζωηρή γειτονιά της Αθήνας, στην οδό Καΐρη, δίπλα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και στο Μοναστηράκι. Ατμοσφαιρικό all day bar, μέσα στη στοά, με τα vintage στοιχεία της διακόσμησης να του δίνουν μια κινηματογραφική αύρα, το Salotto ξεκινά την ημέρα του καθημερινά από νωρίς, από τις 8 το πρωί, συνεχίζοντας μέχρι αργά το βράδυ. 

Καλοφτιαγμένος καφές, προσεγμένο brunch με αλμυρές και γλυκές προτάσεις, όπως croquet madame, avocado toast με ποσέ αυγό, ομελέτα με μανιτάρια, French toast με τσουρέκι και tapas ημέρας, αλλά και εξαιρετικό dinner μενού, με φοβερές γεύσεις σαν το ασιατικό σουβλάκι, το burger μοσχάρι, το risotto με σολομό αλλά και τη vegan πίτσα! 
Το Salotto, που όσο περνάει η ώρα μετατρέπεται σε ένα καθαρόαιμο μπαρ, διαθέτοντας μια απολύτως ενημερωμένη κάβα αλλά και μια εμπνευσμένη λίστα από signature cocktails, με βάση τη βότκα, την τεκίλα, το ρούμι και το τζιν, προλάβαμε και το αγαπήσαμε ήδη για την πάρτι διάθεσή του: Ηλεκτρονική μουσική την οποία επιλέγουν εναλλασσόμενοι djs από Τετάρτη έως και Κυριακή, αλλά και πολύ συχνά events για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από τις σελίδες του στα social. 

Extra tip: Μη χάσετε τα απογευματινά πάρτι τις Κυριακές με 80s και 90s μουσικές.