10 στέκια που αξίζει να εξερευνήσεις στο Περιστέρι

Kαρανάτσης Χειρο…Πίτες: Οικογενειακή παράδοση τριών γενεών στις χειροποίητες πίτες

Φοβερές χειροποίητες πίτες, αλλά και σφολιάτες, ζύμες μπριός, κρουασάν και υπέροχα τσουρέκια

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spanakopita_darker.jpg
img_7062.jpg
_m4a2192-edit.jpg
_m4a2092-edit.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον Καρανάτση Χειρο...Πίτες στο Περιστέρι θα βρεις τρομερές χειροποίητες πίτες που θα πάρεις σε ειδικό ταψάκι για να τις ψήσεις στο σπίτι

Εδώ και τρεις γενιές παράγουν χειροποίητα προϊόντα ζύμης, με αγάπη για την πρώτη ύλη και τα υλικά, την παράδοση και την οικογένεια. Να σας εξηγήσουμε το concept, εάν δεν το γνωρίζετε ήδη: Τα πάντα εδώ είναι χειροποίητα, φτιάχνονται στο εργαστήριο, το οποίο βρίσκεται στον ίδιο χώρο με αυτόν της λιανικής πώλησης. Οι πρώτες ύλες είναι προσεκτικά διαλεγμένες και άριστες (όπως το αγνό παρθένο ελαιόλαδο που έρχεται από την Καλαμάτα) και τα πάντα παραδίδονται κατεψυγμένα για να τα απολαμβάνετε στο σπίτι όποτε εσείς θέλετε.

Για παράδειγμα, δεν έχετε χρόνο να φτιάξετε σπανακόπιτα στο σπίτι. Θα την πάρετε από εδώ σε ειδικό ταψάκι και με οδηγίες ψησίματος και θα την ετοιμάσετε τη μέρα και την ώρα που θέλετε, απολαμβάνοντας την τέλεια πίτα! Εκτός από τη σπανακόπιτα που αποτελεί και το best seller, θα βρείτε και μια μεγάλη ακόμα ποικιλία από πίτες, όπως κοτόπιτα, κολοκυθόπιτα γλυκιά, κιμαδόπιτα με χειροποίητο κιμά που ετοιμάζεται στο εργαστήριο, ακόμα και πίτα χωρίς φύλλο, την παραδοσιακή μπατζίνα που φτιάχνεται με καλαμποκάλευρο. Μαζί με όλα αυτά θα βρείτε και πολλά ακόμα νόστιμα, όπως: μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με χειροποίητο φύλλο αέρος, χειροποίητες σφολιάτες (κασερόπιτες, λουκανόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες κ.ά.), ζύμες μπριός (πεϊνιρλί, πίτσα, μπιφτεκόπιτα κ.λπ.), κρουασάν (όπως πραλίνα, σοκολάτα, βουτύρου), μίνι αλμυρά και μίνι κρουασάν. Να θυμάστε ότι όλο τον χρόνο θα βρείτε και 5 επιλογές από νηστίσιμες πίτες και vegan, ενώ ειδικά για το Πάσχα θα υπάρχουν και τσουρέκια τα οποία είναι στ’ αλήθεια μαγικά. Ανοιχτά καθημερινά 07.00 με 16.00, εκτός Κυριακής.