9 στέκια στο Κουκάκι που αξίζει να ανακαλύψεις

Peaky Barbers: ένα από τα καλύτερα barber shops της Αθήνας

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο Κουκάκι

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
peaky_kentriki4.jpg
peaky_1.jpg
peaky_2.jpg
peaky_3.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Peaky Barbers στο Κουκάκι είναι από τα πιο ξακουστά barber shops της πόλης

Ανοίγοντας την πόρτα του Peaky Barbers, θα αισθανθείς ότι πρωταγωνιστείς σε ταινία εποχής, η οποία διαδραματίζεται στο Λονδίνο στα μισά του περασμένου αιώνα. Μεγάλες τζαμαρίες, ρετρό διακόσμηση, ακούσματα από το 1920 έως το 1970, συνθέτουν ένα σκηνικό που σε μεταφέρει σε μιαν άλλη, πολύ γοητευτική εποχή, σε ένα από τα πιο ακουστά barber shops της πόλης.

Πίσω από όλη αυτή την ιδέα βρίσκονται δύο αδέρφια, ο Γιώργος και ο Ανδρέας οι οποίοι, μαζί με τον Πέτρο και τον Γιάννη, θα σας προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες που απαιτεί η σύγχρονη εποχή. Η φιλοσοφία τους άλλωστε είναι καθαρή: Ο άνδρας δεν θέλει απλά να κόψει τα μαλλιά του και να ξυριστεί, αλλά να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης.

Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπαιδευμένα στα new age αλλά και στα κλασικά κουρέματα, το ξύρισμα γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο με ζεστές και κρύες πετσέτες, η γενειάδα σας θα πάρει ακριβώς το σχήμα που θέλετε, σε μια διαδικασία που θυμίζει αληθινή ιεροτελεστία, από την πούδρα μέχρι την κολόνια στο τέλος.

Το σίγουρο είναι ότι θα φύγετε με χαμόγελο και αυτοπεποίθηση, σίγουροι ότι επιτέλους βρήκατε τον μπαρμπέρη σας. Όσο για την ευχαρίστηση των barbers, όπως λένε και οι ίδιοι, έρχεται από το χαμόγελο του κάθε πελάτη μόλις σηκωθεί από την καρέκλα. Extra tip: Στο Peaky Barbers μπορείτε να προμηθευτείτε και κάποια από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά ή το μούσι σας που κυκλοφορούν στην αγορά.