4 επικά burger spots της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψεις

Τα Goody's Burger House γιορτάζουν το Halloween...

...με δύο φανταστικά επετειακά burgers!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Goody's Burger House Γιορτάζουν το Halloween
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • 18365

Το Dracula burger και το Monster burger είναι τα νέα Limited Edition Burgers των Goody's Burger House αφιερωμένα στο Halloween

Τα Goody’s Burger House γιορτάζουν το Halloween και παρουσιάζουν δύο μοναδικά Limited Edition burgers, το "Dracula burger" και το "Monster burger", αποκλειστικά και μόνο για την περίοδο του Halloween (από τις 12 Οκτωβρίου).

Ο συνδυασμός του μαύρου ψωμιού με την κατακόκκινη πικάντικη sriracha σος είναι το ξεχωριστό χαρακτηριστικό των νέων burgers, που δημιουργεί από την πρώτη κιόλας ματιά συνειρμούς σχετικούς με τη συναρπαστική βραδιά του Halloween. Mάλιστα, το σερβίρισμα των 2 Halloween Burgers για όσους επιλέξουν να τα απολαύσουν στο κατάστημα, κρύβει μια ακόμη splatter έκπληξη: η πικάντικη sriracha σος βρίσκεται μέσα σε «ένεση», η οποία καρφώνεται στην καρδιά του burger, ενισχύοντας τον spooky χαρακτήρα των Halloween Burgers!

Τα υπόλοιπα συστατικά των burgers, όπως τα crunchy γαριδάκια και το κατακόκκινο παντζάρι, δένουν «τρομακτικά» καλά μεταξύ τους, δίνοντας μία εντελώς spooky και splatter Halloween ατμόσφαιρα.

Το πρωτότυπο και απολαυστικό “Dracula burger” αποτελείται από μαύρο ψωμάκι, μπιφτέκι classic, Goody’s sauce, τυρί cheddar, bacon trimmings, μαρούλι, sriracha σος, παντζάρι και crunchy γαριδάκια.

Το πεντανόστιμο και θηριώδες tower “Monster burger” περιέχει μαύρο ψωμί, μπιφτέκι classic, κοτόπουλο πανέ, Goody’s σος, τυρί cheddar, bacon, μαρούλι, δροσερή τομάτα και sriracha σος.

Τα 2 νέα απολαυστικά Halloween Burgers θα διατίθενται από τις 12 Οκτωβρίου και για όλη την περίοδο του Halloween σε όλα τα καταστήματα Goody’s Burger House, καθώς και μέσω delivery, στο goodys.com και στην εφαρμογή Goody’s App.

Σχετικά με τα Goody’s Burger House
Tα Goody’s Burger House δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά από το 1975. Σήμερα αριθμούν περισσότερα από 120 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεχίζουν τη δυναμική ανάπτυξή τους με αμείωτο πάθος για πρωτοπορία και καινοτομία, προσφέροντας στους fans τους μια μοναδική εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση goodys.com ή ακολουθήστε τα Goody’s Burger House στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House.