Θεματα

Chillbox: το δικό σου, προσωπικό κουτί ευτυχίας

Δημιούργησε το δικό σου box παγωτού ή frozen yogurt ανάλογα με τη διάθεσή σου!

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Chillbox: το δικό σου, προσωπικό κουτί ευτυχίας

Παγωτό, frozen Yogurt, γλυκά, smoothies και οι άλλες … αμαρτίες που θα βρεις στα ανανεωμένα Chillbox!

Είναι κάτι μέρες (συνήθως Δευτέρες) που όλα σου φταίνε. Γκρινιάζεις με το παραμικρό, δεν έχεις όρεξη για τίποτα και τα επίπεδα ενέργειάς σου βρίσκονται στα τάρταρα. Το κόλπο για αυτές τις ανάποδες μέρες (ω, ναι, υπάρχει!) είναι να βρεις κάτι, ο,τιδήποτε που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αυτό το «κάτι» είναι διαφορετικό για τον καθένα, για εμένα, όμως, είναι κάτι… φούξια. Ναι, μάλιστα, φούξια. Και τετράγωνο. Και χωράει μέσα του όλα όσα μπορούν να με κάνουν χαρούμενο από τη μια στιγμή στην άλλη!

chillbox_koyti.jpg

Τις στραβές μέρες, λοιπόν, παίρνω μια βαθιά ανάσα και κατηφορίζω την οδό Νίκης μέχρι να συναντήσω την Κυδαθηναίων. Ως εκείνη τη στιγμή παραμένω κατσουφιασμένη, αλλά με το που βλέπω τη φούξια πρόσοψη του Chillbox η διάθεσή μου αρχίζει ως εκ θαύματος να αλλάζει. Παραγγέλνω πάντα τη δική μου συνταγή ευτυχίας: μία μπάλα παγωτό φιστίκι που λατρεύω, μαζί και καραμελωμένα αμύγδαλα για topping (αναστεναγμός)! Αν η δύσκολη μέρα είναι λίγο πιο ζόρικη απ’ ό,τι συνήθως στρέφομαι στο… βαρύ πυροβολικό: 3 μπάλες παγωτό, μία με γεύση Πραλίνα Rocher, μία με γεύση Lila Pause (ω, ναι, υπάρχει!), και μία «αθώα» βανίλια. Τελική πινελιά: καραμελωμένα πολύχρωμα ποπ κορν! Αυτό ήταν! Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μη λύνει και μέρα που να μην καλυτερεύει αυτή η μπουκιά!

athens_voice.jpg

Όπως ίσως καταλάβατε, τα Chillbox τα ξέρω καλύτερα και από την παλάμη του δεξιού μου χεριού… Να σας πω, λοιπόν, ότι όλα τα καταστήματα έχουν ανανεωθεί και πλέον δεν διαθέτουν μόνο frozen yogurt, αλλά και λαχταριστές, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού (ανάμεσά τους θα βρεις και πολλές vegan επιλογές, αλλά και προτάσεις παγωτού από κατσικίσιο γάλα), λαχταριστά γλυκά, τούρτες που είναι απολύτως αδύνατον να τους αντισταθείς, αφράτα bubble cones και δροσιστικά όσο κι υγιεινά smoothies. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι όλα τα παραπάνω μπορείς να τα συνθέσεις επιτόπου (επιλέγοντας τη βάση και το topping που θες) ανάλογα με τη διάθεσή σου κι έτσι να φτιάξεις το προσωπικό σου box of happiness. Το DIY concept ισχύει ακόμα και για τα smoothies, ενώ οι επιλογές στα toppings είναι τόσο πολλές (ενδεικτικά αναφέρω τις φρουτένιες πέρλες βατόμουρου, τη granola με superfoods, την υπέροχη σος καραμέλας, τα μαλακά μπισκότα και τα καραμελωμένα Ποπ Κορν), που πραγματικά δεν υπάρχει προτίμηση που να μην καλύπτουν!

Αν λοιπόν, περνάς μια δύσκολη μέρα, επισκέψου το κοντινότερο Chillbox και δημιούργησε το δικό σου box ευτυχίας!

Facebook: ChillboxFrozenYogurt
Instagram: ChillboxGreece
#chillbox #CreateHappiness

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ