Αθήνα, η πόλη του καφέ

Εφημερίδα ΑΤΗ: All day στέκι γεμάτο χρώματα, γεύσεις και αρώματα

Η πολύχρωμη γωνιά της Αθήνας που τους χωράει όλους

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_mg_5141.jpg
_mg_4956.jpg
_mg_5170.jpg
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Εφημερίδα ATH, στη συμβολή Σίνα και Βησσαρίωνος, σερβίρει από νωρίς πολλές γευστικές επιθυμίες στο πιάτο ή το ποτήρι σου

Η πολύχρωμη, ευρύχωρη και νόστιμη «γωνία» στο κέντρο της Αθήνας που αν δεν «έχεις πάρει είδηση» ακόμα αξίζει να ανακαλύψεις. Η Εφημερίδα ATH, στη συμβολή Σίνα και Βησσαρίωνος, όπως και το παράρτημά της στη Θεσσαλονίκη, Εφημερίδα SKG, ξυπνά νωρίς νωρίς με την πόλη και σερβίρει πολλές γευστικές επιθυμίες στο πιάτο ή το ποτήρι σου. Αυγά βραστά με αβοκάντο σε φρυγανισμένο ψωμί για πρωινό; Ομελέτες για vegetarians; Χειροποίητο γλυκό κουταλιού; Γυρνώντας τις σελίδες στο επιλεκτικό αλλά χορταστικό μενού της, υπάρχουν αυτές οι επιλογές που δίνουν έναν ακόμα λόγο για να βγει κανείς από το σπίτι. Γιατί έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πιάτα που μάλλον δεν θα έφτιαχνε στην κουζίνα του.

Από τις πρώτες πρωινές συναντήσεις μέχρι τους τελευταίους βραδινούς αποχαιρετισμούς, ο χρόνος μοιάζει να σταματά μερικές φορές στην Εφημερίδα ATH: κορίτσια κι αγόρια θα γράψουν τη δική τους αφιέρωση στους τοίχους συμμετέχοντας στο «λεύκωμα» που ενώνει τους θαμώνες της, ηλικιωμένοι θα απολαύσουν τον αγαπημένο τους ελληνικό καφέ πάνω στα τραπέζια με τις pop art εικονογραφήσεις, τετράποδοι μαλλιαροί φίλοι σερβίρονται δικαιωματικά πρώτοι και κλέβουν τις εντυπώσεις στο instagram ακόμα κι από τους γνωστούς Αθηναίους που συχνά θα πετύχει κανείς να κάνουν διάλλειμα από την καθημερινότητα. Μπορεί να μη συναντήσεις λόγω των συνθηκών τους DJs πίσω από τα decks που έστησαν στο παρελθόν ωραίες νύχτες, αλλά θα ακούσεις μερικά mixtapes τους να παίζουν στα ηχεία σαν υπόσχεση πως όταν αυτή η παράξενη περίοδος γίνει παρελθόν, θα επιστρέψουν όλοι μαζί σε ένα πολύχρωμο, ευρύχωρο και νόστιμο πάρτι. Όπως η γωνία που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια η Εφημερίδα ATH.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου