24ωρη πρόσβαση σε cupcakes απολαμβάνουν πλέον οι Νεοϋορκέζοι χρησιμοποιώντας το νέο ΑΤΜ που φτιάχτηκε στο Μανχάταν και αντί για χρήματα βγάζει τα γνωστά σε όλους μας λατρεμένα και φρεσκοζημωμένα κεκάκια. Η εταιρεία Springles που είναι και υπεύθυνη για το εγχείρημα, μετά την επιτυχία που γνώρισαν τα ιδιότυπα αυτά ATM στο Μπέβερλι Χιλς, στην Ατλάντα, στο Σικάγο και στο Ντάλας, αποφάσισε να δημιουργήσει και ένα στη Νέα Υόρκη.
Με το αντίτιμο των 4,25 δολλαρίων για κάθε cupcake οι πελάτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις γεύσεις φράουλα, φυστικοβούτυρο, λεμόνι και καφέ. Μόλις ο πελάτης διαλέξει τη γεύση που επιθυμεί ένας ρομποτικός βραχίονας πηγαίνει σε εκείνη τη θέση, τραβά το cupcake και το παραδίδει στον πελάτη σε ένα πανέμορφο μικρό κουτί.
Το ΑΤΜ διαθέτει έως και 760 cupcakes απόθεμα καθώς η ζήτηση όπως μπορούμε όλοι να φανταστούμε είναι τεράστια. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Facebook της εταιρείας κάποια από αυτά τα κουτιά θα κρύβουν και ένα δωράκι - βραβείο μέσα. Άντε και σε frozen yogurt τώρα που καλοκαιρίαζει!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.