Θεματα

Το ΑΤΜ που βγάζει cupcakes

Για αναλήψεις ... γλύκας

41521-93503.jpg
Αγγελική Νικολάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64405-129610.jpg

24ωρη πρόσβαση σε cupcakes απολαμβάνουν πλέον οι Νεοϋορκέζοι χρησιμοποιώντας το νέο ΑΤΜ που φτιάχτηκε στο Μανχάταν και αντί για χρήματα βγάζει τα γνωστά σε όλους μας λατρεμένα και φρεσκοζημωμένα κεκάκια. Η εταιρεία Springles που είναι και υπεύθυνη για το εγχείρημα, μετά την επιτυχία που γνώρισαν τα ιδιότυπα αυτά ATM στο Μπέβερλι Χιλς, στην Ατλάντα, στο Σικάγο και στο Ντάλας, αποφάσισε να δημιουργήσει και ένα στη Νέα Υόρκη.

Με το αντίτιμο των 4,25 δολλαρίων για κάθε cupcake οι πελάτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις γεύσεις φράουλα, φυστικοβούτυρο, λεμόνι και καφέ. Μόλις ο πελάτης διαλέξει τη γεύση που επιθυμεί ένας ρομποτικός βραχίονας πηγαίνει σε εκείνη τη θέση, τραβά το cupcake και το παραδίδει στον πελάτη σε ένα πανέμορφο μικρό κουτί.

Το ΑΤΜ διαθέτει έως και 760 cupcakes απόθεμα καθώς η ζήτηση όπως μπορούμε όλοι να φανταστούμε είναι τεράστια. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του Facebook της εταιρείας κάποια από αυτά τα κουτιά θα κρύβουν και ένα δωράκι - βραβείο μέσα. Άντε και σε frozen yogurt τώρα που καλοκαιρίαζει!

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY