- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Αν ανήκεις στους αθεράπευτα ρομαντικούς, πρέπει ήδη να έχεις αρχίσει την αναζήτηση για αρκουδάκια/ γλυκάκια/ λουλουδάκια/ καρδούλες και άλλα λοιπά, που θα κάνουν το ταίρι σου να λιώσει και να σε κοιτάει σαν κουτάβι. Για να γιορτάσεις την ημέρα με τα «όλα» της θέλεις οπωσδήποτε σοκολάτα στο μενού. Τελεία και παύλα. Και μη σκεφτείς το περίπτερο, σου έχουμε κάτι καλύτερο.
Ο Παπαπαρασκευάς, το ιστορικό ζαχαροπλαστείο της Ξάνθης που φέτος άνοιξε και στην Αθήνα, ετοιμάζει για τους Βαλεντίνους ένα κουτί που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει. Σε σχήμα καρδιάς, με ζαχαρωμένο τριαντάφυλλο να το στολίζει ρομαντικά, τέλειο για να το γεμίσεις με γλυκά που αρέσουν και στους δυο σας… Αν δεν σας φτάσει το περιεχόμενο και θέλετε κι άλλο… φάτε το κουτί! Σε δύο γεύσεις (λευκή σοκολάτα ή ανάμειξη σοκολάτα bitter και γάλακτος), τιμή μόλις €7.
Αν πάλι είσαι πιο παραδοσιακός, διάλεξε καριόκες, το best seller του ζαχαροπλαστείου. Καρδιές-καριόκες πάνω σε στικς, με €1,5 ή σκέτες με €1. Μαζί με αυτά και πολλά άλλα γλυκά, όλα φτιαγμένα με έρωτα…

Οι θρυλικές καριόκες σε σχήμα καρδιάς ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Α.Παπανδρέου 13, Γλυφάδα,210 8980220
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Eδώ η ζαχαροπλαστική έχει τη θαλπωρή και τη γεύση του σπιτικού
Πάντα φρέσκο, πάντα χειροποίητο, πάντα μοναδικό
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό, αυθεντικό γλυκό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.