Θεματα

5 κόλπα για να διοργανώσεις το καλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ

Tips για να απογειώσεις το πάρτι σου και να το κάνεις να ξεχωρίσει!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
andre-hunter-yk46wkdjj8s-unsplash.jpg

5 tips για να κάνεις το πάρτι στο σπίτι σου ξεχωριστό

Έρχονται οι μέρες των γενεθλίων σου και θες να τα συνδυάσεις με κάποιον τρόπο όλα. Να μαζέψεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους, μαζί με τους... όχι τόσο κοντινούς στο δικό σου μέρος και να κάνετε αυτό που στην ουσία ξέρετε καλύτερα από κάθε άλλο. Να περάσετε μαζί μια υπέροχη νύχτα. Τι κάνεις τότε; Αρχικά μην ανησυχείς, όλοι έχουμε βρεθεί στη θέση σου. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι φαντάζεσαι.

1. Φτιάξε άνετος τη λίστα των καλεσμένων σου
Δεν αγχώνεσαι με τον αριθμό. ΟΚ βάζεις έναν σχετικό περιορισμό, όμως το να κάνεις πάρτι στο σπίτι σου παρέχει μια σχετική άνεση σε αυτό το σημείο. Στο σημείο αυτό να σου σημειώσω να σταματήσεις να σκέφτεσαι αν σε κάλεσε εκείνος πριν από χρόνια στο δικό του πάρτι. Ενήλικες είμαστε πλέον, συγχωρούμε, χορεύουμε και συνεχίζουμε!

pencil-1891732_1280.jpg

2. Προμηθεύεσαι ποτά και συνοδευτικά με προσοχή!
Ας μην γελιόμαστε. Ξέρεις ότι οι περισσότεροι θα σου φέρουν τα πιο συνηθισμένα ποτά, οπότε προσπάθησε να κάνεις εσύ τη διαφορά βάζοντας στην λίστα σου και κάποια πιο Premium Drinks. Σίγουρα περιμένεις από τους καλεσμένους σου να συνεισφέρουν στο πάρτι με τα ποτά, αλλά και το δικό σου μερίδιο θα είναι σημαντικό και στην ουσία θα είναι εκείνο που θα κάνει το πάρτι να ξεχωρίσει (δες στη συνέχεια το Νο4 και θα καταλάβεις).

Βέβαια επειδή είσαι αυτός που κάνει το πάρτι, μην ξεχαστείς. Έχεις και συνοδευτικά να αγοράσεις. Schweppes Soda Water και Schweppes Tonic Water θα είναι τα πρώτα μαζί με τα Schweppes Lemonade και Οrangeade που θα βάλεις στο καλάθι σου. Μήπως ήρθε όμως η ώρα να κάνεις και το κάτι παραπάνω; Schweppes Ginger Ale, Schweppes Pink Grapefruit και Schweppes Bitter Lemon μπορούν να μπερδέψουν ευχάριστα τους καλεσμένους σου και δεν είναι μόνο αυτά!

3. Λύσε νωρίς το θέμα της μουσικής
Όταν είσαι ο οικοδεσπότης δεν είναι δυνατόν να παίζεις μουσική την ώρα που οι υπόλοιποι χορεύουν ασταμάτητα στο δικό σου χώρο, οπότε καλείσαι να λύσεις από νωρίς το θέμα αυτό. Αν δεν έχεις ηχεία, νοικιάζεις ή δανείζεσαι, ενώ πέρα από τα της εποχής, δοκίμασε στην playlist σου να βάλεις μέσα και λίγο από 90s. Όλοι ξεφεύγουμε λίγο παραπάνω όταν θυμόμαστε πώς ήμασταν έφηβοι. Έτσι δεν είναι;

leodgario-pescador-eeenzx6rdpe-unsplash.jpg

4. Φτιάξε έναν κατάλογο από κοκτέιλ
Σκέψου το λίγο σαν να είσαι φιλοξενούμενος σε ένα πάρτι. Φτάνεις στο χώρο και ενώ περιμένεις να πιείς κάποιο απλό ποτό ή μια μπύρα, τελικά βλέπεις έναν ολοκληρωμένο κατάλογο από κοκτέιλς, σαν να βρίσκεσαι σε μπαρ. Τι κοκτέιλ θα έχεις όμως στο πάρτι σου; Το πιο σημαντικό είναι να φτιάξεις τον κατάλογο με βάση το πόσο γρήγορα φτιάχνονται τα κοκτέιλ. Ιδού 3 απλές λύσεις.

Α. Aperol Spritz
Ναι μεν είναι σχετικά καλοκαιρινό ποτό, όμως και το φθινόπωρο για να μας θυμίζει το καλοκαίρι είναι! Αμεσότατο και ιδιαίτερα δροσιστικό, μπορεί εύκολα να κάνει το πάρτι σας να ξεχωρίσει. Τι απαιτείται; Aperol και Cinzano Dry στην ίδια ποσότητα (50ml) και συμπλήρωμα από Schweppes Soda Water, για να το απογειώσεις. 

drink-4477574_1280.jpg

  • Aperol 50ml 
  • Cinzano Dry 50ml
  • Schweppes Soda Water 20ml
  • Γαρνίρισμα: Φέτα πορτοκάλι

Β. Jack Honey Ginger Ale
Φρόντισε στη βόλτα για τα ψώνια να έχεις πάρει και κάτι ιδιαίτερο σε ουίσκι και άσε τους υπόλοιπους να γεμίσουν το μπαρ όπως θέλουν. Αν πάντως είσαι του πιο αρωματικού στο ουίσκι δοκίμασε και τον συνδυασμό Jack Daniel’s Honey με το υπέροχο Schweppes Ginger Ale. Προσθέτεις και μια φλούδα πορτοκαλιού για τη φινέτσα του πάρτι και είσαι έτοιμος!

luckywhiskeyginger.jpg

  • Jack Daniel’s Honey 50ml
  • Schweppes Ginger Ale 120ml
  • Γαρνίρισμα: Φέτα πορτοκάλι

Γ. Paloma
Αποφεύγεις τα κλασικά κοκτέιλ και ταυτόχρονα βάζεις και χρώμα στο πάρτι σου την ίδια στιγμή που ικανοποιείς και διαφορετικές γευστικές παλέτες! Για το Paloma απαιτούνται 60 ml El Jimador Blanco και συμπλήρωμα από το Schweppes Pink Grapefruit, που δροσίζει και χρωματίζει το κοκτέιλ, ενώ αν προσθέσεις και 8 ml χυμό lime, τότε το κάνεις ακόμη πιο ευκολόπιοτο. Cheers!

paloma-head.jpg

  • El Jimador Blanco 60ml
  • Schweppes Pink Grapefruit
  • Χυμός Lime 

5. Έχε καθαρή τη συνείδησή σου και... αύριο μέρα είναι!Λάθη θα γίνουν, πράγματα θα σπάσουν. Ας μην είναι ικανά αυτά να σου χαλάσουν την γιορτή, τα γενέθλια ή οτιδήποτε σε έκανε να μαζέψεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους στο σπίτι. Φρόντισε να μείνεις ψύχραιμος και από… αύριο να τα φτιάξεις όλα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ