- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Έξι μήνες High School Pizza Bar στη Θεσσαλονίκη! Με το Θερμαϊκό, τα πλοία, τον Όλυμπο, τη «βόλτα», όπως λένε στο Βορρά όλη αυτή την κοσμοπλημμύρα που κατεβαίνει στη Λεωφόρο Νίκης για ήλιο, καφέ, ποτό, φαγητό και fun, φάτσα κάρτα!
Το bar restaurant που μύησε την πόλη σε μια διαφορετική κουλτούρα αστικού uplifting βίου, φέτος το καλοκαίρι υποδέχεται τους ήλιους και τα αστέρια με το μοναδικό του τρόπο: η τεράστια μπάρα του από το πρωί σερβίρει παγωμένες καφεΐνες, η κουζίνα του από το μεσημέρι ροδοψήνει και βράζει μερικές από τις πιο ευφάνταστες και σούπερ γευστικές πίτσες και πάστες, για τις οποίες η Θεσσαλονίκη παραμιλάει-ναι μιλάμε στα σίγουρα για το πιο σπεσιάλε Romano στέκι του κέντρου-, ενώ στα «θρανία», μέσα κι έξω, το απόγευμα εξελίσσεται με μεγαλοπρέπεια. Όταν το φως γέρνει να κρυφτεί στο βάθος του ορίζοντα, η εικόνα δείχνει σαν εισαγόμενη από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ίμπιζα.

Πρόσθεσε τις είκοσι ετικέτες φίνων ελληνικών και ιταλικών κρασιών, αλλά και τη νέα κάρτα με τα frozen cocktails, χτύπα στο σέικερ και όλους τους ήχους που διαλέγουν μερικοί από τους καλύτερους djs της Σαλόνικα και το πακέτο απογειώνεται.
Ύψιστη θέα, υπέροχη ιταλική mama mia γεύση που ποντάρει στα υπέρτατης ποιότητας υλικά και τη μαστοριά στο μαγείρεμα αλλά και το σερβίρισμα, πάρτι ατμόσφαιρα, αφού αυτή η ιδανική μίξη κουζίνας, design του χώρου, groove ρυθμών στα ηχεία και πολύχρωμων παιδιών που έρχονται εδώ για να το ζήσουν «αληθινό» και ορίστε οι μέρες και οι νύχτες στο High School Pizza Bar: η Θεσσαλονίκη στα καλύτερά της, ανέμελη, μποέμ, κάζουαλ, χαρούμενη και πάντα έτοιμη να ζήσει, να γευθεί, να παρτάρει και να νιώσει, στον παλμό του καλύτερου bar restaurant της παραλίας. Go Pizza, go High School, go taste, go party, go summer.


INFO
Μαυροπίνακας και αίσθηση σχολικής αίθουσας, βιβλιοθήκες και ράφια με βιβλία, τραπεζάκια και καθίσματα που δικαιολογούν απόλυτα τον τίτλο-κόνσεπτ: εδώ ήρθες για να σου διδάξουν πίτσα και ποπ κάζουαλ ιταλικό φαγητό. Αλλά και να παρτάρεις. Με προνομιακή θέα στον Θερμαϊκό, τραπεζάκια έξω και μέσα, σποτ και περαντζάδα κοινώς για όλη τη Θεσσαλονίκη που αναζητά τις χαρές του ορίζοντα. Ανοιχτ'α καθημερινά 9πμ-4πμ.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πάντα στα μαγαζιά που φτιάχνει ο Ζουγανέλης είναι φτιαγμένα με αγάπη
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.