Resto

Molliz, ένα στέκι πάντα γεμάτο στο Γαλάτσι

Minimal, Original, Love, Life, Idea, Zenith, για να πάρεις μια ιδέα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
99627-199145.jpg

Από το 2006 που άνοιξε, είναι στάνταρ στέκι για καφέ, ποτό, φαγητό και κυρίως socializing για τις παρέες που κινούνται γύρω από το Γαλάτσι και όχι μόνο, είναι πολλοί αυτοί και από όλες τις μεριές της Αθήνας που συνηθίζουν να δίνουν τα ραντεβού τους εδώ. Το Molliz προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Minimal, Original, Love, Life, Idea, Zenith, όλα αυτά δηλαδή που περιγράφουν τη νοοτροπία και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις εδώ.

n

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το βράδυ (Σαββατοκύριακα μένει ξύπνιο μέχρι πιο αργά) θα βρεις όλα όσα λιγουρεύεσαι κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Για κάποια από αυτά σχηματίζονται ουρές… Όπως ο άψογος καφές του και το ασυναγώνιστο club sandwich με φρέσκο κοτόπουλο, ψημένο στη σχάρα. Όχι ότι οι πίτσες με τη χειροποίητη ζύμη (στα οπωσδήποτε η προσούτο -ρόκα-παρμεζάνα) ή οι νόστιμες σαλάτες και τα δροσερά κοκτέιλ πάνε πίσω…

n

Ειδικά στα κοκτέιλ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, με τον κατάλογο να αλλάζει συνέχεια ανάλογα με την εποχή και να συγκεντρώνει περισσότερες από 40 προτάσεις, μερικές έχουν γίνει πια κλασικές. Όσο για τους γλυκατζήδες, οι περισσότεροι ικανοποιούν το πάθος τους με σουφλέ σοκολάτας - σκέτη κόλαση, οι υπόλοιποι παραμένουν πιστοί στις αφράτες, πεντανόστιμες βάφλες.

Σύρου 7, Γαλάτσι, 210 2920229 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY

INFO
Molliz

Στέκι που μαζεύει πολύ νεαρόκοσμο και είναι πάντα γεμάτο τόσο τις μέρες όσο και τις νύχτες. Ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το βράδυ, φημίζεται για τον καλό καφέ του, το τρομερό club sandwich με κοτόπουλο και τα πολλά κοκτέιλ του. Όσα πρέπει να ξέρεις συνοψίζονται στις λέξεις Original, Love, Life, Idea, Zenith, που το χαρακτηρίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη.

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ