20 προτάσεις για χριστουγεννιάτικες εξόδους στην Αθήνα

Varoulko Seaside: Ρεβεγιόν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου

Αν ψάχνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο για να αλλάξετε τον χρόνο, το Varoulko είναι ιδανικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Varoulko Seaside
Varoulko Seaside
Varoulko Seaside

Ο Λευτέρης Λαζάρου δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους σεφ αυτής της χώρας, αλλά και ο άνθρωπος που συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη της ελληνικής γαστρονομίας. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι υπήρξε ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, διάκριση που το εστιατόριο του Varoulko Seaside εξακολουθεί να κερδίζει κάθε χρόνο από το 2002 μέχρι και σήμερα. Το αστέρι Michelin είναι το ύψιστο μαγειρικό βραβείο, αλλά για το εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου δεν είναι το μοναδικό. Το Varoulko Seaside έχει στην κατοχή του πλήθος βραβείων και διακρίσεων. Τελευταία διάκριση εκείνη από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste ο οποίος και συμπεριέλαβε το Varoulko Seaside ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2025!

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο για να αλλάξετε τον χρόνο, το Varoulko είναι ιδανικό. Ο Λευτέρης Λαζάρου και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει ένα πληθωρικό μενού έξι πιάτων (€145/ άτομο) για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με πιάτα όπως η ιδιαίτερη κολοκυθόσουπα με καπνιστό χέλι και κάρδαμο ή ο μαύρος χοίρος με φοινόκιο, σέλινο και μανταρίνι, ενώ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μας περιμένει ένα υπέροχο μενού έξι σταδίων (€145/άτομο) με πιάτα που μένουν αξέχαστα, όπως το χριστόψαρο με άγρια μανιτάρια σοτέ, φουντούκι και μαύρη τρούφα ή το σιγομαγειρεμένο αρνί με λαγόχορτα και σάλτσα από φασκόμηλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου