- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ροζ Πάνθηρας: Στέκι των καλοφαγάδων για εξαιρετικές κοπές στο Παγκράτι
Γαστρονοµική εµπειρία και χαλαρή ατµόσφαιρα
Ροζ Πάνθηρας: Aξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στο Παγκράτι
Εδώ και τέσσερα χρόνια το Παγκράτι έχει αποκτήσει ένα αγαπημένο στέκι για τους λάτρεις της καλής γεύσης, τον Ροζ Πάνθηρα. Από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα του, ένας άνετος και ανεπιτήδευτα όμορφος χώρος σε περιμένει. Είτε επιλέξεις τη σάλα είτε τα τραπεζάκια έξω, θα νιώσεις αμέσως ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλους.
Εκεί ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της κουζίνας, ο Σπύρος Κατσίμπας, φροντίζει να αναδεικνύει την ελληνική μεσογειακή κουζίνα. Με χρόνια εμπειρίας και οικογενειακή παράδοση στην εστίαση, καθώς και με εξαιρετική γνώση στην πρώτη ύλη, ο Ροζ Πάνθηρας φροντίζει να μας εκπλήσσει κάθε φορά με τις δημιουργίες του. Τα περισσότερα είδη και κρέατα προέρχονται κυρίως από την Παύλιανη Φθιώτιδας και από άλλους μικρούς παραγωγούς της χώρας. Το φαγητό είναι αποτέλεσμα παραδοσιακών τεχνικών που προσαρμόζονται στη σύγχρονη γαστρονομία. Τα πιάτα του μενού ετοιμάζονται τη στιγμή της παραγγελίας και το ψήσιμο γίνεται μόνο στα κάρβουνα. Οι γνώστες ξέρουν ότι εκεί θα απολαύσουν εκλεκτές κοπές κρέατος, όπως μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα ταλιάτα, T-Bone γάλακτος, πικάνια, black angus – όλα περιποιημένα και ψημένα στις ιδανικές συνθήκες. Αλλά και τα υπόλοιπα μαγειρικά θαύματα του μενού, όπως το χειροποίητο ραβιόλι με ραγού και αφρό μετσοβόνε, είναι εξίσου προσεγμένα και πεντανόστιμα.
Είτε είστε λάτρεις του κρέατος είτε απλώς εκτιμάτε την καλή κουζίνα, ο Ροζ Πάνθηρας στο Παγκράτι σίγουρα θα μπει στην καρδιά σας και αυτή η εποχή είναι ιδανική για να τον προτιμήσετε!