7 αγαπημένα στέκια της Κυψέλης

«Ένα νερό»: Η μοντέρνα ταβέρνα της Κυψέλης

Για τοπικές γεύσεις όπως Ρεβυθάδα Σίφνου και γκιουσλεμέδες Μυτιλήνης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ένα νερό»: Η μοντέρνα ταβέρνα της Κυψέλης
«Ένα νερό»: Η μοντέρνα ταβέρνα της Κυψέλης
«Ένα νερό»: Η μοντέρνα ταβέρνα της Κυψέλης
«Ένα νερό»: Η μοντέρνα ταβέρνα της Κυψέλης

«Ένα Νερό»: το πεντανόστιμο στέκι της Κυψέλης

Από την Κέρκυρα μέχρι τη Μυτιλήνη και από τα βόρεια μέχρι την Κρήτη, οι τοπικές γεύσεις συναντιούνται σε αυτή τη μοντέρνα ταβέρνα στην Κυψέλη που κερδίζει μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαμώνες. Εκεί οι Λυκούργος Παυλόπουλος, Βαγγέλης Κωτσογιάννης και Βαγγελιώ Σπυροπούλου, με πολυετή εμπειρία στις κουζίνες, ενώνουν τις μαγειρικές τους δυνάμεις και δημιουργούν μερικά από τα πιο νόστιμα ελληνικά πιάτα που δοκίμασες ποτέ.

Με πρώτες ύλες καθαρές και κυρίως ελληνικές, με μενού που προσαρμόζεται στην εποχικότητα των αγαθών, με έμφαση στις χειροποίητες μαγειρικές παρασκευές, με πολλή φαντασία και μεράκι, στο Ένα Νερό η γαστρονομική εμπειρία ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Από τη 1 το μεσημέρι μέχρι και τα μεσάνυχτα, η περιποιημένη σάλα και η άψογα οργανωμένη κουζίνα σε υποδέχονται για να απολαύσεις με την παρέα, το ταίρι ή την οικογένεια υπέροχες στιγμές. Στο μενού θα ανακαλύψεις μαγειρικά διαμάντια, όπως η Ρεβυθάδα Σίφνου που μαγειρεύεται στον φούρνο σε πήλινο σκεύος και κρατάει μέσα της αρώματα και παραδόσεις, το αρνάκι που σιγομαγειρεύεται για 12 ολόκληρες ώρες, οι φανταστικοί γκιουσλεμέδες Μυτιλήνης και οι φημισμένοι πλέον για τους γνώστες αμυγδαλοκεφτέδες που λατρεύουν όλοι ανεξαρτήτως διατροφικών προτιμήσεων. Κάθε μπουκιά στο Ένα Νερό είναι και μία αποκάλυψη. Όπως και η όλη εμπειρία της φιλοξενίας, από το φιλικό προσωπικό που θα σε κάνει να νιώσεις ζεστασιά και οικειότητα μέχρι τον υπέροχο φωτισμό της μεγάλης ψηλοτάβανης σάλας, όλα σε προσκαλούν να πας ξανά και ξανά.