12 νόστιμες βόλτες σε Γλυφάδα και Βούλα

DB.one: Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία για τους λάτρεις του κρέατος

“The place to meat”!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
DB.one
DB.one
DB.one
DB.one

Στο DB.one, στη Γλυφάδα, θα ανακαλύψεις τις πιο ιδιαίτερες κοπές κρεάτων 

Ήρθε στη Γλυφάδα πριν από εφτά μήνες με μότο “The place to meat” κι έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς για τα νότια προάστια και όχι μόνο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας απολαύσεις στους απαιτητικούς λάτρεις του κρέατος. Σε ένα φιλόξενο χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, ο ταλαντούχος σεφ Ulash Tunc, μαζί με την ομάδα του, μας προσφέρουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, μέσα από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων, αποκλειστικά από φάρμες της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Αμερικής. Και όλα αυτά τα εκλεκτά μπορείτε να τα συνδυάσετε τέλεια με κάποια από τις φίνες ετικέτες κρασιού ή με ένα από τα εμπνευσμένα signature κοκτέιλ του καταλόγου.

Κρατήστε, ακόμη, ότι για όσους επιθυμούν μια πιο προσωπική εμπειρία, το DB.one διαθέτει μια πολυτελή ιδιωτική τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα, με θέα στον κήπο, ενώ ο ατμοσφαιρικός χώρος του εστιατορίου προσφέρεται και για εταιρικά γεύματα. Πολύ συχνά, επίσης, το DB.one φιλοξενεί ξεχωριστά live shows, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε εγκαίρως από τα social media του εστιατορίου. Καθημερινά ανοιχτά από τις 13.00 έως 01.00.

Extra tip: Σημειώστε ότι έχει δημιουργηθεί επιλογή set menu σε προνομιακή τιμή που σερβίρεται καθημερινά 13.00 με 17.00.

www.db.one.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου