6 νόστιμες στάσεις στο Ξυλόκαστρο

Grand Dogville: All day διασκέδαση για τις καλύτερες διακοπές σου

Ωραίος καφές, δυναμωτικό brunch για πριν ή μετά την παραλία, πεντανόστιμο lunch και dinner

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Grand Dogville
Grand Dogville
Grand Dogville
Grand Dogville

To Grand Dogville, στο Ξυλόκαστρο, είναι ένα all day café bar που λειτουργεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Στην ταινία του Λαρς φον Τρίερ, από την οποία εμπνεύστηκε το όνομά του, η κυνηγημένη Νικόλ Κίντμαν βρίσκει «άσυλο» στην πόλη Dogville, αλλά θα πρέπει να κάνει τις καθημερινές δουλειές των κατοίκων. Στην περίπτωση του Grand Dogville, δεν θα χρειαστεί άσυλο, φυσικά, αφού θα σας προσέξουν και θα σας περιποιηθούν σαν να ήσασταν φίλοι από τα παλιά και η μοναδική σας «δουλειά» θα είναι να διασκεδάσετε με την ψυχή σας!

Στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του Ξυλoκάστρου, όπου ο κόσμος κάνει τη βόλτα του πάνω κάτω μπροστά στην παραλία, το Grand Dogville είναι ένα all day café bar, που λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως και τις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Που σημαίνει: Ωραίος καφές στην ησυχία του πρωινού, δυναμωτικό brunch για πριν ή μετά την παραλία, προσεγμένο και νόστιμο lunch και dinner, στη λογική του finger food, με επιλογές απ’ όλα τα καλά: ζουμερά burgers, φοβερές μακαρονάδες, λαχταριστά bao-buns, εξαιρετικές βάφλες, αν προτιμάτε κάτι γλυκό και άλλα πολλά.

Κι όταν πέφτει ο ήλιος μέχρι και αργά, το Grand Dogville γίνεται ο πρωταγωνιστής. Djs επιλέγουν τις μουσικές που κινούνται πάντα στο κλίμα, το οποίο συνοψίζεται στη λέξη «πάρτι». Ο κόσμος βγαίνει στο πεζοδρόμιο, χορός, καθαρά ποτά και signature κοκτέιλ πάνε κι έρχονται και η ζωή κυλάει όμορφα, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι η κάθε μας ημέρα και η κάθε μας νύχτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου