- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Κυβέλη τώρα και στο Κολωνάκι
Το αγαπημένο ζαχαροπλαστείο των Βριλησσίων στο κέντρο της Αθήνας
Έχουν περάσει περίπου 11 χρόνια από την ημέρα που η Κυβέλη άφησε πίσω της κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα και αποφάσισε να ασχοληθεί με τη ζαχαροπλαστική που τόσο αγαπούσε. Και από τον πρώτο καιρό που ασχολήθηκε με το καινούργιο της πάθος κατάφερε να δημιουργήσει γεύσεις που έκαναν το ζαχαροπλαστείο των Βριλησσίων γνωστό σε ολόκληρη την Αθήνα. Το oreo-cookies cheesecake συνδέθηκε άρρηκτα με το όνομά της ενώ το τιραμισού της έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο της πόλης.

Μετά, ήρθε το εργαστήριο στο Πολύγωνο. Είναι το μέρος που δημιουργεί κάποιες από τις υπέροχες γεύσεις στις οποίες μάς έχει συνηθίσει. Ολόφρεσκο μπανόφι, αφράτο κάροτ κέικ, λαχταριστή πάστα φλώρα και αλμυρές σπιτικές πίτες, είναι μόνο λίγες από τις λιχουδιές που μπορεί κανείς να δει να παρασκευάζονται μπροστά του.

Στις 30 Σεπτεμβρίου έκανε εγκαίνια και στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι φέρνοντας πιο κοντά τις νοστιμιές της και σε όσους κινούνται στο κέντρο. Μπουκίτσες σοκολατένιων αβγών, φρέσκο παγωτό, αλμυρές αλλά και γλυκές τάρτες, την περίφημη πάστα φλώρα, όλα όσα ξέρει να κάνει πεντανόστιμα και την έχουν καθιερώσει ανάμεσα στα πρώτα ονόματα στις προτιμήσεις κάθε γλυκατζή.

Καψάλη 3, Κολωνάκι 2107232259
INFO
Τα oreo-cookies cheesecake της είναι ήδη διάσημο στην κοινότητα των γλυκατζήδων, το τιραμισού της είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο της πόλης, το κάροτ κέικ σκέτος αφρός. Η ζαχαροπλαστική είναι το φόρτε της Κυβέλης και τα γλυκά της βγαίνουν σκέτο ποίημα. Να δοκιμάσεις όλες τις κλασικές τις προτάσεις - αξίζουν και με το παραπάνω.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πάντα στα μαγαζιά που φτιάχνει ο Ζουγανέλης είναι φτιαγμένα με αγάπη
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.