20 στέκια στην Αθήνα που ξέρουν από καλό brunch

UMAMA, ξεχωριστό brunch με σπιτική φροντίδα στην Ηλιούπολη

Umami σημαίνει νόστιμη γεύση, η γεύση που προκαλεί την αίσθηση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Umama
Umama
Umama
Umama

Tο UMAMA θα σας δώσει την καλύτερη εκκίνηση για την ημέρα σας με έναν καλοφτιαγμένο specialty καφέ, ενώ aπό τις 10.00 έως τις 14.00, πρωταγωνιστικό ρόλο αποκτά το brunch.

Umami σημαίνει νόστιμη γεύση, η γεύση που προκαλεί την αίσθηση. Το UMAMA είναι ένα ωραίο λογοπαίγνιο, που αποδίδει και αυτό που θα συναντήσετε στον ομώνυμο χώρο που λειτουργεί μόλις ένα χρόνο στην Ηλιούπολη αλλά έχει ήδη γίνει στέκι: ιδιαίτερες γεύσεις, φτιαγμένες με έναν μαμαδίστικο, σπιτικό τρόπο και φροντίδα.
Ανοιχτό καθημερινά, από νωρίς το πρωί έως τις 11 το βράδυ, το UMAMA θα σας δώσει την καλύτερη εκκίνηση για την ημέρα σας με έναν καλοφτιαγμένο specialty καφέ, ενώ στη συνέχεια, από τις 10.00 έως τις 14.00, πρωταγωνιστικό ρόλο αποκτά το brunch. Να θυμάστε ότι όλα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες, γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Θα βρείτε πιάτα όπως τη φοβερή ομελέτα, με καπνιστή γαλοπούλα, τσένταρ, μανιτάρια πορτομπέλο και φοκάτσια (υπάρχει και η fitness ομελέτα μόνο με ασπράδια), το πεντανόστιμο Salmon and avocado toast, με αυγά ποσέ σε φρυγανισμένο ψωμί, καπνιστό σολομό και γουακαμόλε, το λαχταριστό Croque madame, με τηγανητό αυγό, φέτες από ψωμί μπριός, γκούντα, καπνιστή γαλοπούλα και mornay γραβιέρας, αλλά και το ιδιαίτερο Sando chicken, με φέτες milk bread, στήθος κοτόπουλου σε τεμπούρα, πίκλα αγγούρι και spice mayo. Μαζί με όλα αυτά, αξέχαστα pancakes σε έξι διαφορετικές εκδοχές, healthy προτάσεις, φυσικοί φρεσκοστυμμένοι χυμοί, σοκολάτες και τσάγια.
Όσο για τη συνέχεια, είναι κι αυτή εξίσου νόστιμη, καθώς η κουζίνα αφιερώνεται σε αυτό που όλοι αγαπάμε, στα επιβλητικά burgers, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών, φτιαγμένα μόνο με 100% Black Angus κιμά (ανεπανάληπτο το Diablo, με 150γρ. μπιφτέκι Black Angus, chili con carne, μπέικον, φέτα spicy, hashbrown, κέτσαπ και μουστάρδα). Να έρθετε να τα απολαύσετε όλα αυτά τα ωραία και εσείς!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ