19+1 αθηναϊκά στέκια με τέλειο καφέ

Ramon Brunch Project: Ανεπιτήδευτο και κομψό, με τέλειο καφέ, brunch και cocktails

Καφές και τέλειο brunch στην Αγία Παρασκευή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ramon Brunch Project: το στέκι της Αγίας Παρασκευής για brunch, εκλεκτό καφέ και cocktails

Κομψό, μίνιμαλ, πολιτισμένο. Είναι οι πρώτες σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό, περνώντας την πόρτα του εξαιρετικής αισθητικής, απόλυτα φιλόξενου και ανεπιτήδευτου Ramon Brunch Project, στην Αγία Παρασκευή. Και τα καλά γίνονται ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. To Ramon δείχνει εξαρχής τον χαρακτήρα του: Προσεγμένα όλα στην κάθε τους λεπτομέρεια. Σε όλα όσα μας προσφέρει στη διάρκεια της ημέρας, η οποία ξεκινάει με ένα εξαιρετικό χαρμάνι του illy, ένα υπέροχο blend από Γουατεμάλα και Κόστα Ρίκα. Ένας τέλειος καφές που συνδυάζεται με τον καλύτερο τρόπο με το φημισμένο brunch του Ramon Brunch Project.

Θα βρείτε αρκετές προτάσεις, εμείς θα σας μιλήσουμε για τα αξεπέραστα Cheddar pancakes, με σάλτσα cheddar, μπέικον και τηγανητά αυγά, για τα εξίσου νόστιμα Chocolate pancakes, με πραλίνα σοκολάτα, καραμέλα, μπανάνα, σοκολάτα και τρούφα, για τα φοβερά Scrubbed eggs (καπνιστός σολομός, κατσίκι Δομοκού, σχοινόπρασο σε ψωμί Βαυαρίας), αλλά και για το Ramon burger, που πραγματικά θα σας μείνει αξέχαστο, με μοσχαρίσιο μπιφτέκι 200 γραμμαρίων, τηγανητό αυγό, ντομάτα, μαρούλι, καραμελωμένο κρεμμύδι, cheddar, chilli sauce και μαγιονέζα.
Κι όσο περνάει η ώρα, πρωταγωνιστικό ρόλο παίρνουν τα cocktails, τα οποία έχουν τη σφραγίδα του Βaba au rum. Δοκιμάστε το Baba’s Tiki Punch, ένα εξωτικό tiki παντς με ρούμια από την Καραϊβική και γεύσεις από ανανά, πορτοκάλι, βερίκοκο, λάιμ, βανίλια και άλλα γλυκά μπαχάρια, το Ramon’s Negroni, δημιουργικά πειραγμένο από την κλασική του συνταγή, με αρωματικό φρουτώδες λευκό κρασί με αρώματα λουλουδιών, αλλά και το θρυλικό Mai Tai, με παλαιωμένο εξωτικό ρούμι από την Τζαμάικα, πλούσιο γλυκό πικραμύγδαλο και εσπεριδοειδή.
Όλα αυτά σε απόλυτα ταιριαστούς με την ατμόσφαιρα ήχους lounge μουσικής. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ