Θεματα

Bristot: Ό,τι κάνεις, κάνε το με πάθος

Από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής espresso στην Ιταλία

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ιταλικό brand καφέ Bristot έχει ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα

Αυτό ακριβώς: “Do it with passion”. Ό,τι κάνεις, κάνε το με πάθος. Είναι η φιλοσοφία του φημισμένου ιταλικού brand Bristot, με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, έχοντας διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ιταλικού καφέ από τις αρχές του 20ού αιώνα.
Συνώνυμη με την υψηλή ποιότητα, η Bristot είναι από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής espresso στη γειτονική μας χώρα, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Με έδρα στο Belluno, στα βουνά των Δολομιτών, η Bristot έχει παρουσία σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ βρίσκεται και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας εδώ και 13 χρόνια.
Οι άνθρωποι της Bristot από το 1919 ταξιδεύουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας τα καλύτερα υλικά. Θέλουν το τέλειο και αυτή είναι η κινητήρια δύναμή τους. Σαν τον έρωτα, με τη διαφορά ότι αυτός της Bristot για τον καφέ δεν ξεθυμαίνει ποτέ. Και να ξέρετε ότι κάθε καφές Bristot, τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε είτε στα συνεργαζόμενα καφέ είτε στη λιανική, εγγυάται την καλύτερη ποιότητα, απαιτώντας και τηρώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

Ακαδημία Bristot

Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον η εκπαίδευση αποτελεί επένδυση για την επιτυχία. Η διασφάλιση της ποιότητας και η διάδοση της κουλτούρας του καφέ είναι συνυφασμένη με την εκατονταετή ιστορία της Bristot από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Η Ακαδημία Bristot αποτελείται από ένα εθνικό και διεθνές δίκτυο κέντρων εκπαίδευσης που προσφέρουν σε συνεργάτες και το προσωπικό τους συνεχή πιστοποιημένη εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση. Το σύστημα εκπαίδευσης της Ακαδημίας Bristot ακολουθεί τα πρότυπα του SCA (Speciality Coffee Association) και σε παγκόσμια βάση λειτουργεί ένα από τα διεθνώς πιστοποιημένα SCA Premier Training Campus. Η Ελληνική Ακαδημία Bristot τιμήθηκε με το Gold Award ως Top Barista Training Company το 2019.
Extra tip: Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα Bristot για οικιακή χρήση, με τη (δωρεάν) εγγραφή στο www.bristot.gr δίνεται 15% έκπτωση σε όλες σας τις παραγγελίες! Επίσης, χρησιμοποιώντας τον κωδικό AthensVoice στο check-out υπάρχει επιπλέον 10% έκπτωση σε όλες τις παραγγελίες.
Για περισσότερα:   www.caffebristot.gr (με όλες τις πληροφορίες για το brand),  www.bristot.gr (αγορά λιανικής), Fb: Bristot Greece, Instagram: @bristot_greece