- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Παραδοσιακή εξαρχειώτικη ταβέρνα, βρίσκεται εκεί από το ’78 και από τα τραπέζια της πέρασε όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος και μη. Δεκαετίες και δεκαετίες, ο Αχιλλέας Σεβαστόπουλος είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξακουστός. Πας για την ήσυχη πράσινη αυλή, τα καταπληκτικά μαγειρευτά το μεσημέρι και τα ψητά το βράδυ, για τις δροσερές σαλάτες του όλες τις ώρες της ημέρας. Αν, μάλιστα, είναι η πρώτη σου φορά, πιάνεις θέση δίπλα στον κύριο Αχιλλέα που κάθεται συνήθως έξω και τον ρωτάς να σου πει ιστορίες για την πόλη. Ξέρει πολλές.
Βαλτετσίου 58, 210 3302933
ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY
INFO
Γνωστό φοιτητοστέκι, φημίζεται για την ποιοτική ελληνική του κουζίνα και για τον καταπράσινο στεγασμένο του κήπο. Πολλά τραπέζια, τα οποία συνεχώς έχουν κόσμο. Καταπληκτικά τα μαγειρευτά το μεσημέρι και τα ψητά το βράδυ. Aτού ότι είναι ανοιχτό ως αργά και τις καθημερινές.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πάντα στα μαγαζιά που φτιάχνει ο Ζουγανέλης είναι φτιαγμένα με αγάπη
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.