Resto

Aethrion Lounge - Hilton

All day στέκι με service πολλών αστέρων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51963-106077.jpg

Το café του Hilton ξανάνοιξε μετά από μια μικρή ανάπαυλα. Φέτος μάλιστα, το Αethrion διαθέτει και Internet Station με υπολογιστές κι εκτυπωτή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις δωρεάν, ώστε ακόμη και την ώρα που πίνεις καφέ ή/και τσιμπολογάς κάτι νόστιμο να μένεις συνδεδεμένος.

Ιδανικό για επαγγελματικό ραντεβού, χαλάρωση μετά το shopping ή ελαφρύ lunch break, το Aethrion προσφέρει μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες του θέα «εκτός», στη Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και «εντός» χάρη στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του και το ντιζαινάτο ντεκόρ του. Ανοιχτό κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα προσφέρει καφέδες, τσάγια, σοκολάτες και λοιπά ροφήματα που μπορείς να «σετάρεις» με νόστιμα, χορταστικά όσο και υγιεινά σάντουιτς όπως ψωμί ολικής αλέσεως με καπνιστή γαλοπούλα, ένταμ και βαλεριάνα, αγγλικό μάφιν με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και ραπανάκι, πολυδημητριακό ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού, πολύσπορη μπαγκέτα με φέτα, ντομάτα και πάστα ελιάς.

n

Κι ακόμη σερβίρονται σπιτική μηλόπιτα, τιραμισού φράουλα ή μπάρα σοκολάτας γάλακτος με λικέρ Baileys. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και μικρό «μπακάλικο» με ράφια από όπου μπορεί κανείς να ψωνίσει για το σπίτι αγνά, παραδοσιακά προϊόντα: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σητεία ΠΟΠ, βιολογικό θυμαρίσιο μέλι από την Κύθνο, βιολογικό θυμάρι, ρίγανη και τσάι του βουνού από την Πίνδο, βιολογικά κριθαρένια παξιμάδια και μπισκότα αμυγδάλου από την Κύθνο κ.α.

Βασ. Σοφίας 46, 210 7281404.

INFO
Aethrion

Ένα all-day στέκι με σέρβις πολλών αστέρων. Καφέδες, ροφήματα, σάντουιτς και ελαφριά γεύματα. Στον ίδιο χώρο και ένα μικρό "μπακάλικο" με ράφια γεμάτα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών (λάδια, ξίδια, μυρωδικά, μπαχαρικά, μέλια) για να αγοράσεις.

Δες αναλυτικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ