Ένα underground «Τασάκι» στο κέντρο της Αθήνας
Θυμίζει ποτάδικο που έχει ζήσει τα χρυσά χρόνια του Έλβις Πρίσλεϊ
Το όνειρο του Διονύση Δρουβιώτη ήταν απλό: ήθελε να μεταφέρει την ατμόσφαιρα του down town New York στο αγαπημένο του κέντρο της Αθήνας. Με μεγάλη πείρα από νυχτερινά μαγαζιά στην πρωτεύουσα αλλά και σε νησιά, πήρε την απόφαση να ανοίξει το «Τασάκι» στην καρδιά της πόλης και να φέρει λίγη από την αύρα του Μανχάταν στο ιστορικό κέντρο.

Με περιβάλλον πραγματικά νεοϋορκέζικο, ξύλινη μπάρα αυθεντική, μεμοραμπίλια και φωτογραφίες παλιές στους τοίχους μεταφέρεσαι από το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας στο κέντρο της παγκόσμιας πρωτεύουσας.

Απ' έξω το σκηνικό είναι εντυπωσιακό. Η «βιτρίνα» του μαγαζιού θυμίζει ποτάδικο που έχει ζήσει τα χρυσά χρόνια του Έλβις Πρίσλεϊ. Από εκεί ξεκινά και ο ήχος του: ροκ, φανκ, soul, ήχοι, τραγούδια που σε ξεσηκώνουν και φτιάχνουν πάρτι. Με τον Μάριο να ανεβάζει την διάθεση με τις μουσικές του, τη Νάνσυ να φτιάχνει τα πιο καθαρά ποτά, εξυπηρέτηση άψογη από τη Σεμέλη και τον Διονύση να είναι πανταχού παρών, τα «Τασάκι» είναι the place to be.

Αυτό το φιλόξενο μπαράκι δουλεύει καθημερινές από το πρωί με καφέ, σάντουιτς, χυμό και ελαφρά αλκοολούχα ποτά ως τις 4 το απόγευμα. Παρασκευή και Σάββατο το ξενυχτάει μέχρι αργά. Γκροτέσκο, γεμάτο κόκκινες πινελιές, καθρέφτες, μεγάλη μπάρα, καλή μουσική και 130 διαφορετικές ετικέτες ποτών. Στα αριστερά δεσπόζει μία μεγάλη αφίσα του Nick Cave και αρκετά αποκόμματα από ταινίες. Old School μπαράκι με μοναστηριακές μπίρες, λίγα κοκτέιλ και ένα signature, το λεγόμενο «Θαύμα», με passion fruit, τσιγαρισμένη κανέλα & ursus βότκα. Must και η αυλή του, δροσερή και ιδανική κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.
Μιλτιάδου 19, Κέντρο, 2103310666, Facebook: Τασάκι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Σε έναν κόσμο όπου όλα γίνονται γρήγορα και έτοιμα, εδώ πολλά πράγματα γίνονται από την αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.