Το Ground Bar δίνει νέο αέρα στην Πεντέλη
Θα σου θυμίσει κλασική αμερικάνικη μπιραρία αλλά και all day restaurant
Ένας μικρός παράδεισος στην Παλαιά Πεντέλη, με μια αυλή όνειρο, μεγάλη, καταπράσινη και δροσερή, με μουριές και λουλούδια, που θα σου δώσει την αίσθηση της εξοχής. Σε αυτό το αληθινά ειδυλλιακό περιβάλλον του Ground Bar θα απολαύσεις γεύσεις που πραγματικά θα σου μείνουν αξέχαστες και σε προσιτές τιμές, με τους ανθρώπους εδώ να δίνουν πάντα βάση στις άριστες πρώτες ύλες.

Πάμε από τα highlight: τέτοια γουρουνοπούλα με τραγανή πέτσα δε θα βρεις αλλού, έρχεται κόσμος απ’ όλη την Αθήνα γι’ αυτό το πιάτο, θα έχεις κι εσύ να το λες στους φίλους σου. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις από μια εξαιρετική ποικιλία κρεατικών, ένα burger που ανεβάζει ψηλά τον πήχη, πίτσες, ζυμαρικά, φρεσκότατες σαλάτες. Δοκιμάστε τη σαλάτα με κοτόπουλο ή προσούτο, όπως και τις πίτσες σε ευφάνταστες παραλλαγές και γεύσεις. Όλα αυτά μπορείς να τα συνοδεύσεις με κάποια από τις πολλές παγωμένες μπίρες που έχει ο κατάλογος, ελληνικές και από τις καλύτερες εισαγωγής.

Το Ground Bar αποτελεί καταφύγιο «θαλπωρής» τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα και όαση δροσιάς το καλοκαίρι. Στον όμορφο κήπο του θα απολαύσεις τον καφέ, το φαγητό και το ποτό σου κάθε ηλιόλουστη μέρα του χρόνου. Είπαμε για το έξω, αν όμως είσαι του μέσα, ο εσωτερικός χώρος του Ground Bar είναι εξίσου ιδιαίτερος. Θα σου θυμίσει κλασική αμερικάνικη μπιραρία, με ξύλο στο ταβάνι και στο πάτωμα και με τη μεγάλη μπάρα να δεσπόζει, ενώ κάποιες μικρές πινελιές παραπέμπουν σε all day restaurant. Εξαιρετικά όλα του, από τους χώρους που θα ήθελες να βρίσκονταν στη γειτονιά σου.
Βασιλέως Γεωργιου Β1, Παλαιά Πεντέλη, 210 8101350, fb: The Grounds


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελληνική κουζίνα του σήμερα και στα ηχεία Πάνος Γαβαλάς
Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: γεύματα και λαχταριστά γλυκά
Αν αναρωτιέσαι τί απέγινε η Χριστίνα Λαμπίρη, εδώ θα τη συναντήσεις μαζί με πολλά άλλα αστέρια της εγχώριας TV
Το υπέροχο εστιατόριο στην Κηφισιά επαναλειτουργεί με σεφ και ιδιοκτήτη τον Γιάννη Παρίκο
Το εστιατόριο του σεφ Ηλία Κιαζόλι μόλις άνοιξε στην Πλάκα
Τίμια, σταράτη και χωρίς φλυαρίες, αξίζει τη διαδρομή προς τα «πάνω»
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.