Πού θα φας τον «Abacus»;
Με μότο «Ό,τι Θες-Όσο Θες» σερβίρει κρέας με το κιλό και υπέροχες μπίρες
Ένας καινούργιος, ζεστός και φιλόξενος all day χώρος δυο βήματα από το μετρό της Δάφνης για να φας τον άμπακο. Ανοιχτά από τις 8 το πρωί για εκλεκτό καφέ από διαλεχτό χαρμάνι 100% Arabica έως αργά το βράδυ για φαγητό και ποτό.
Τα πάντα εδώ είναι προσεγμένα, φρέσκα και χειροποίητα, με την κουζίνα να συνδυάζει αμερικάνικες και ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις. Με μότο «Ό,τι Θες-Όσο Θες» και με πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση σερβίρει κρέας με το κιλό, φρέσκα χειροποίητα πιάτα αλλά και γευστικότατα burgers.

Τα burgers είναι ζουμερά και πεντανόστιμα, όπως το Beef Abacus, με μεγάλο μοσχαρίσιο μπιφτέκι 180 γρ., τυρί, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μπέικον που είναι πραγματικά άπαιχτο, όπως και οι ελληνικές προτάσεις, το κοντοσούβλι, οι μπριζόλες, τα μπιφτέκια, πιάτα δηλαδή που πάνε πολύ και με τις φρέσκες τηγανητές του πατάτες.
Φυσικά θα δοκιμάσεις και υπέροχες μπύρες από τον μακρύ κατάλογο με 26 ελληνικές και ξένες ετικέτες. Ενημερωθείτε από το fb για τα συχνά live και να θυμάστε ότι εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα μεγάλα αθλητικά event.
Στριγγάρη 3, Άγιος Δημήτριος (μετρό Δάφνη), 2130289328, fb: Abacus

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ελληνική κουζίνα του σήμερα και στα ηχεία Πάνος Γαβαλάς
Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: γεύματα και λαχταριστά γλυκά
Αν αναρωτιέσαι τί απέγινε η Χριστίνα Λαμπίρη, εδώ θα τη συναντήσεις μαζί με πολλά άλλα αστέρια της εγχώριας TV
Το υπέροχο εστιατόριο στην Κηφισιά επαναλειτουργεί με σεφ και ιδιοκτήτη τον Γιάννη Παρίκο
Το εστιατόριο του σεφ Ηλία Κιαζόλι μόλις άνοιξε στην Πλάκα
Τίμια, σταράτη και χωρίς φλυαρίες, αξίζει τη διαδρομή προς τα «πάνω»
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.