Resto

Άνετον: 10 χρόνια μοναδικών γεύσεων

Τι καινούργιο ετοιμάζει το γνωστό εστιατόριο στο Μαρούσι;

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
114386-226800.jpg

Πριν από 10 χρόνια έκανε την εμφάνισή του στο Μαρούσι ένα εστιατόριο με νοσταλγική ατμόσφαιρα, vintage διάθεση και μια home sweet home αίσθηση που κίνησε την περιέργεια όλων. Το «Άνετον» είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ ή μια Κυριακή μεσημέρι με παρέα, φίλους, σύντροφο ή συνεργάτες. Εδώ, οι γευστικές εκπλήξεις, οι προσιτές τιμές και ο ανακαινισμένος, ζεστός χώρος σε καθηλώνουν τόσο που δεν θες να φύγεις… Θες να μείνεις εκεί και να δοκιμάσεις όσο περισσότερα πιάτα γίνεται!

image

Όλα αυτά τα χρόνια η κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται διαρκώς κρατώντας, όμως, σταθερά το χαρακτήρα του ελληνικού comfort food με αρκετές γευστικές «τσαχπινιές». Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το μενού αλλάζει κάθε πρώτη του μήνα, έχοντας πάντα σαν πυξίδα τα εποχιακά υλικά και τις άριστες πρώτες ύλες, έτσι ώστε να μη λείπει ποτέ η σωστή, αψεγάδιαστη γεύση στα πιάτα του. Με έμφαση στην Ελληνική κουζίνα, κάθε δημιουργία του chef περιέχει ένα twist παντρεύοντας την παραδοσιακή κουζίνα με τη μοντέρνα γαστρονομία.

image

Ο chef Βασίλης Ζώης, υπεύθυνος για το ωραίο μενού του εστιατορίου τα τελευταία χρόνια, πιστεύει πολύ στην απλότητα των γεύσεων και επιλέγει υλικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, δημιουργώντας συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν.

Αυτόν τον μήνα ο expert στο πάντρεμα ευφάνταστων μοντέρνων συνταγών με βάση τα παραδοσιακά προϊόντα, εμπνέεται από τον Μακεδονικό Χαλβά, δίνοντας άλλη διάσταση στο αγαπημένο γλυκό. Το αποτέλεσμα; Ένα λαχταριστό Μιλφέιγ με τραγανά χωριάτικα φύλλα και αφράτη μους από Μακεδονικό Χαλβά με γεύση βανίλια, συνδυασμένο με παγωτό πικρής σοκολάτας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; Κι εμείς!

info: Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι, 210 8066700, Yπεύθυνος κρατήσεων: Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος 

INFO
Άνετον
Λειτουργία: Ανοικτό Κυριακή μεσημέρι

Διακόσμηση και ατμόσφαιρα "70s" και στα της κουζίνας περιποιημένα  και "προχώ" σουβλάκια,κρεατικά αλλά και λίγο πειραγμένα μαγειρευτά.Και delivery 

Δες αναλυτικά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY