- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πριν από 10 χρόνια έκανε την εμφάνισή του στο Μαρούσι ένα εστιατόριο με νοσταλγική ατμόσφαιρα, vintage διάθεση και μια home sweet home αίσθηση που κίνησε την περιέργεια όλων. Το «Άνετον» είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν ένα ήσυχο βράδυ ή μια Κυριακή μεσημέρι με παρέα, φίλους, σύντροφο ή συνεργάτες. Εδώ, οι γευστικές εκπλήξεις, οι προσιτές τιμές και ο ανακαινισμένος, ζεστός χώρος σε καθηλώνουν τόσο που δεν θες να φύγεις… Θες να μείνεις εκεί και να δοκιμάσεις όσο περισσότερα πιάτα γίνεται!

Όλα αυτά τα χρόνια η κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται διαρκώς κρατώντας, όμως, σταθερά το χαρακτήρα του ελληνικού comfort food με αρκετές γευστικές «τσαχπινιές». Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το μενού αλλάζει κάθε πρώτη του μήνα, έχοντας πάντα σαν πυξίδα τα εποχιακά υλικά και τις άριστες πρώτες ύλες, έτσι ώστε να μη λείπει ποτέ η σωστή, αψεγάδιαστη γεύση στα πιάτα του. Με έμφαση στην Ελληνική κουζίνα, κάθε δημιουργία του chef περιέχει ένα twist παντρεύοντας την παραδοσιακή κουζίνα με τη μοντέρνα γαστρονομία.

Ο chef Βασίλης Ζώης, υπεύθυνος για το ωραίο μενού του εστιατορίου τα τελευταία χρόνια, πιστεύει πολύ στην απλότητα των γεύσεων και επιλέγει υλικά από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, δημιουργώντας συνταγές που όλοι θέλουν να δοκιμάσουν.
Αυτόν τον μήνα ο expert στο πάντρεμα ευφάνταστων μοντέρνων συνταγών με βάση τα παραδοσιακά προϊόντα, εμπνέεται από τον Μακεδονικό Χαλβά, δίνοντας άλλη διάσταση στο αγαπημένο γλυκό. Το αποτέλεσμα; Ένα λαχταριστό Μιλφέιγ με τραγανά χωριάτικα φύλλα και αφράτη μους από Μακεδονικό Χαλβά με γεύση βανίλια, συνδυασμένο με παγωτό πικρής σοκολάτας και καραμελωμένους ξηρούς καρπούς. Ανυπομονείς να το δοκιμάσεις; Κι εμείς!
info: Στρατηγού Λέκκα 19, Μαρούσι, 210 8066700, Yπεύθυνος κρατήσεων: Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
INFO
Διακόσμηση και ατμόσφαιρα "70s" και στα της κουζίνας περιποιημένα και "προχώ" σουβλάκια,κρεατικά αλλά και λίγο πειραγμένα μαγειρευτά.Και delivery
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα πάντα στα μαγαζιά που φτιάχνει ο Ζουγανέλης είναι φτιαγμένα με αγάπη
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.