Τρία καταστήματα που αποτελούν σημείο αναφοράς των κρεατόφιλων όλης της Αθήνας, καθώς η έμφαση δίνεται κυρίως στο σουβλάκι και στη μεγάλη γκάμα ορεκτικών και γευμάτων με βάση το κρέας. Μπορεί κανείς να γευτεί από ένα απλό καλαμάκι μέχρι T-bone steak και σουβλί μοσχάρι, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά.

Ο χώρος θα σου θυμίσει μια καλαίσθητη μοντέρνα ταβέρνα, τα τραπέζια δεν είναι κολλητά το ένα στο άλλο, το σέρβις είναι εξυπηρετικό και ευγενικό και η αίσθηση που θα σου μείνει είναι ότι έφαγες καλά και σε καλές τιμές σε ένα περιβάλλον πολιτισμένο.

Θα βρεις νοστιμότατο κεμπάπ, εξαιρετικά μοσχαρίσια μπιφτέκια, ενώ οι αλάδωτες πίτες για τα τυλιχτά είναι ιδανικά ψημένες. Με χύμα κρασί αλλά και κάποιες επιλογές εμφιαλωμένων. Και τα τρία καταστήματα κάνουν delivery, των βορείων προαστίων μέχρι τις 12 το βράδυ και της Νέας Σμύρνης μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.
Λ. Κηφισίας 202 & Αγίας Σοφίας, Ψυχικό, 210 6723900 / Ιλισίων 26, Ν. Κηφισιά, 210 8001036 / Συγγρού 141, Νέα Σμύρνη, 210 9353500
INFO
Ίσως η πιο elegant σουβλακερί των βορείων προαστίων. Άνοιξε πριν από ενάμιση χρόνο στο Ν. Ψυχικό σαν συνέχεια του ομώνυμου μαγαζιού στη Ν. Κηφισιά (Ιλισίων 26, 210 8001036) και έχει γίνει σημείο αναφοράς των κρεατόφιλων της περιοχής και των περιχώρων. Μοντέρνα ταβέρνα με μεγάλο μπαρ στο βάθος για όσους θέλουν να πιουν και ποτό. Έμφαση στο σουβλάκι και στη μεγάλη γκάμα ορεκτικών και πιάτων με βάση το κρέας. Δηλαδή, από απλό καλαμάκι μέχρι T-bone steak και σουβλί μοσχάρι, φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά. Και επιτόπου και σε πακέτο. Διαθέτει και delivery service και άλλα δύο καταστήματα: Ιλισσίων 26, Νέα Κηφισιά, 2108001050 & Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά, 2108130005.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αν αναρωτιέσαι τί απέγινε η Χριστίνα Λαμπίρη, εδώ θα τη συναντήσεις μαζί με πολλά άλλα αστέρια της εγχώριας TV
Το υπέροχο εστιατόριο στην Κηφισιά επαναλειτουργεί με σεφ και ιδιοκτήτη τον Γιάννη Παρίκο
Το εστιατόριο του σεφ Ηλία Κιαζόλι μόλις άνοιξε στην Πλάκα
Τίμια, σταράτη και χωρίς φλυαρίες, αξίζει τη διαδρομή προς τα «πάνω»
Καλά πιάτα και πλούσια κάβα με 300 ελληνικές ετικέτες
Με σεφ την Κυριακή Φωτοπούλου και πιάτα ελληνικά
Η πιο ζεστή γωνιά των γιορτών βρίσκεται στο Βραστό
Κοίτα να δεις που η Βενιζέλου έγινε Τραστέβερε
Τραγανοί απ' έξω, αφράτοι μέσα και με απίστευτους συνδυασμούς επικαλύψεων και γεμίσεων
Εκεί που θα βρεις την «Παιδική ανάμνηση» με πτι-μπερ, διπλή σοκολάτα, φουντούκι και πραλίνα
Μια τρατορία με οικογενειακό κλίμα, χειροποίητα ζυμαρικά και φρέσκες πρώτες ύλες
26 χρόνια ιστορίας και μια κουζίνα που αγαπάει τις παραδοσιακές, ανατολίτικες γεύσεις
Aρωματικός καφές και λαχταριστές επιλογές, ιδανικές για το ξεκίνημα της ημέρας
Μια αυθεντική γευστική εμπειρία, με έμπνευση από την ελληνική, τη μεσογειακή και την ανατολίτικη κουζίνα
Αν έχεις δοκιμάσει έστω μία φορά το brunch του The Caravan, ξέρεις πως μιλάμε για εμπειρία
Αγαπημένη συνήθεια για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γεύσεις με χαρακτήρα και τη ζωντάνια της πόλης
Tο ιταλικό όπως πρέπει στη Θεσσαλονίκη
Ο executive chef Δημήτρης Τασιούλας επαναπροσδιορίζει τη νεοελληνική γαστρονομία
Ένας χώρος όπου το σύγχρονο στιλ και η δημιουργική γαστρονομία συνθέτουν μία ξεχωριστή εμπειρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.