Life

Ένας άνδρας μεταμφιέζεται σε Carrie Bradshaw, σπάει το ίντερνετ

Δημιουργεί ακριβείς ρεπλίκες των θρυλικών outfits του Sex and the City

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334829-695355.jpg

Μερικά από τα σύνολα που έχουμε δει να φοράει η Sarah Jessica Parker ως Carrie στην κατά κοινή ομολογία πιο στιλάτη σειρά που έχει περάσει από την τηλεόραση είναι πλέον ξεπερασμένα. Άλλα φαίνονται προκλητικά και για γυναίκες που δεν φοβούνται να ρισκάρουν ακόμα και το 2017. Όποια και να είναι τα προσωπικά σου γούστα όμως, έχεις ζηλέψει κάτι από το Sex and the City.

O 32χρονος Dan Clay αποφάσισε να ανεβάσει μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram ντυμένος σαν την διάσημη Νεοϋορκέζα για το φετινό Halloween δηλώνοντας πως πάντα ήθελε να γίνει η Carrie Bradshaw, έστω και για μία ημέρα. “Όταν κάποιο κορίτσι ερχόταν τον κοιτώνα μου όσο ήμουν φοιτητής για να δούμε Sex and the City έκανα ψέματα πως δεν μου άρεσε καθόλου για να μην με καταλάβουν. Ε λοιπόν, δεν έχω πια μυστικά και σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου.” Σύντομα η αμφίεσή του έγινε viral μέχρι που τον πρόσεξε η ίδια η Sarah Jessica Parker, κάνοντας like στην δημοσίευση και χαρακτηρίζοντας το κοστούμι μία “επανάσταση”.

Ο  Dan αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την καινούρια του φήμη, βάζοντας ξανά την ξανθιά περούκα με σκοπό να αναδημιουργήσει κι άλλα από τα πια διάσημα σύνολα που έχουμε δει να φοράει η Carrie, με απόλυτη ακρίβεια και ακριβά υφάσματα.

“Παρακολουθώ το Sex and the City με τον ίδιο τρόπο που κάποιος διαβάζει James Joyce. Αναλύω κάθε πρόταση του σεναρίου και προσπαθώ να καταλάβω την φιλοσοφία πίσω από κάθε ρούχο.”

Tους τελευταίους μήνες, έχει αποκτήσει πάνω από 14.000 ακόλουθους στο instagram και έχει αναφερθεί σε άρθρα του Cosmopolitan και της Vogue. Εκτός αυτού, τον ακολουθεί πλέον και η ίδια η Sarah Jessica!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ