Αναζήτηση παράστασης

  • Νέες παραστάσεις
  • Όλες οι παραστάσεις
  • Κατηγορία
  • Θέατρα
  • Περιοχές

Last Time to See Me Before I Die

Ειδος: Μονόλογος
O Τζον Κλιζ των Monty Python έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. (ΗΡΩΔΕΙΟ)
Last Time to See Me Before I Die

Ο άγγλος κωμικός Τζον Κλιζ που έγραψε ιστορία ως μέλος των θρυλικών Monty Python στη βρετανική τηλεόραση για περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζει το ευρωπαϊκό tour «Last Time You See Me Before I Die» και φέτος συμπληρώνοντας 80 χρόνια ζωής έρχεται στην Αθήνα και το Ηρώδειο, για τους εορτασμούς του British Council. Σύμπτωση ή όχι το 2019 είναι η χρονιά που το Βρετανικό Συμβούλιο γιορτάζει τα 80 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα και όποιος βρεθεί στο Ηρώδειο θα έχει πολλούς λόγους να γιορτάσει και σίγουρα να γελάσει.

Ο ακούραστος Τζον Κλιζ που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν το βάζει κάτω, διασκεδάζοντας το κοινό του με το χιούμορ που μεγάλωσε γενιές και γενιές στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει για μια ακόμη χρονιά την περιοδεία του, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο το έχει ακόμη αλλά μπορεί και να γεμίζει θέατρα σε όλη την Ευρώπη. Αυτό που θα συμβεί δηλαδή και στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο με αφορμή τα 80 χρόνια παρουσίας του British Council στην Ελλάδα.

Στην Αθήνα, ο Τζον Κλιζ θα ξετυλίξει το φιλμ της ζωής του και θα μοιραστεί στιγμές από τη δική του ιστορία που πλέον ξεπερνά το μισό αιώνα, σε ένα σόου που θα μείνει αξέχαστο για όσους βρεθούν στο Ηρώδειο. Άλλωστε, όπως λέει χαριτολογώντας και ο ίδιος ο πρώην Monty Python «αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα τον δουν ζωντανό».

Πρωταγωνιστουν: Τζον Κλιζ

Που παιζεται

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5