Αναζήτηση Μουσική

  • Νέα event
  • Όλα τα event
  • Κατηγορία event
  • Όλοι οι χώροι
  • Κατηγορία χώρων
  • Περιοχές

Χριστίνα Μαξούρη

Χριστίνα Μαξούρη

Η Φόρμιγγα Art παρουσιάζει το «Otherwise», το νέο project-event της πόλης, γεμάτο από μελωδίες και ήχους, που αποτελούν σημεία αναφοράς για τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή αλλά και για όλους μας.

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών, έρχονται στο «Θέσις 7» και μας παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν, τιμώντας τους δημιουργούς που τους έχουν εμπνεύσει, με έναν ξεχωριστό και εντελώς προσωπικό τρόπο, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα και κάνοντας τη δική τους ανάγνωση.

Η Φόρμιγγα Art, ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες και μουσικούς που αποδέχτηκαν αμέσως την πρόσκληση και αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, ώστε να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο, γι’ αυτές τις βραδιές.

Η Χριστίνα Μαξούρη είναι η ερμηνεύτρια που με το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της και την ξεχωριστή ερμηνεία της, μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει, χρησιμοποιώντας υλικό από τις θεατρικές της καταβολές, τις μουσικές της γνώσεις και τη γλύκα της ψυχής της.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σε τρία μέρη:

1ο μέρος: Τραγούδια γραμμένα για το θέατρο & αποσπάσματα των αντίστοιχων θεατρικών έργων από τη ‘Μήδεια’ του Ευριπίδη, μέχρι την ‘Γκόλφω’ του Σπυρίδωνος Περεσιάδη και τον ‘Αβελάρδο & Ελοϊζα’ του Γιάννη Καλαβριανού.

2ο μέρος: ‘Το άσπρο μαμά νοσταλγώ’ στην πιο λιτή κι ακουστική εκδοχή του.

3ο μέρος: Ποιήματα που έγιναν τραγούδια, από τους ‘Πόνους της Παναγιάς’ του Κώστα Βάρναλη, μέχρι τη ‘Μαρίνα’ του Οδυσσέα Ελύτη και το ‘Μαύρο κυπαρίσσι’ του Μιχάλη Γκανά.

Επιλογή τραγουδιών & κειμένων/ ερμηνεία: Χριστίνα Μαξούρη
Πιάνο / ενορχηστρώσεις: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
Τσέλο: Αναστάσιος Μισυρλής

Που συμβαινει

Θέσις 7
24/04 22:00
Είσοδος : 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Θέσις 7
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5