Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Animals on the Wall: Το αφιέρωμα των Λunatics στους Pink Floyd

Λunatics

Μετά την εμφάνισή τους τον περασμένο Δεκέμβριο σε ένα κατάμεστο Κύτταρο, οι «Λunatics» επιστρέφουν στο Κύτταρο, στην τελευταία φετινή τους Αθηναϊκή εμφάνιση, για να παρουσιάσουν παρουσιάσουν ευλαβικά, το αριστούργημα των αγαπημένων βρετανών “Animals” τις καλύτερες στιγμές από το The Wall καθώς και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας της σπουδαιότερης μπάντας του πλανήτη, από την πιο παραγωγική της περίοδο.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, το Κύτταρο θα πλημμυρίσει από μελωδίες, ονειρικές εικόνες και έντονα συναισθήματα, μέσα από την τελετουργική οπτικοακουστική μεταφορά του ανεπανάληπτου έργου των Pink Floyd, καθώς και τα highlights της τεράστιας παρακαταθήκης τους, από τους αποδεδειγμένα καλύτερους εκφραστές τους στη χώρα μας..

Οι Λunatics, μετρούν 14 χρόνια «ζωής», δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd. Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες πολλών ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, η σύνθεση ολοκληρώθηκε και η πρώτη τους παράσταση έγινε πράξη! Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του πλέον απαιτητικού κοινού.. και πλέον, ο όρος «η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band» δεν τους ορίζει επαρκώς.. Ένα μουσικό σύνολο διεθνών προδιαγραφών που χαρίζει αβίαστα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούν στο πέρασμα τους!

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Λunatics
Animals on the Wall: Το αφιέρωμα των Λunatics στους Pink Floyd
24/05/2024

Παρασκευή 22:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

12€ (προπώληση), 15€ (ταμείο)