Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Maustetytöt στο Gazarte

Οι Maustetytöt στο Gazarte

Οι δύο Φινλανδές αδερφές, ήδη «πρωταγωνιστούν» στην μουσική σκηνή της πατρίδα τους, και όχι μόνο! Αυτόν τον χειμώνα «έντυσαν» με την ερμηνεία τους τη μαύρη κωμωδία, Fallen Leaves του βετεράνου arthouse Aki Kaurismäki, και έγιναν talk of the town παγκοσμίως. Στην ταινία τραγουδούν ένα από τα πιο πετυχημένα τραγούδια τους, προβάλλουν σε ένα σκοτεινό καραόκε μπαρ, σαν πλαστικές κούκλες, χωρίς να κινούν σχεδόν καθόλου το σώμα και το πρόσωπο τους και μας ταξιδεύουν στον απόκρυφο κόσμο τους. Το τέλος αυτής της ιστορίας θα είναι άραγε αίσιο ή όχι;

Οι Maustetytöt με την ασυνήθιστη μουσική τους προσέγγιση – απρόσμενα λιτή σκηνική παρουσία, παγωμένα πρόσωπα, υπερρεαλιστικοί απαισιόδοξοι και λακωνικοί στίχοι σε ένα φόντο αισιόδοξων ποπ ρυθμών, ασχολούνται με «δύσκολα» θέματα όπως το ποτό, η βία, οι ψυχικές ασθένειες και ο πόλεμος. Οι Maustetytöt είναι σίγουρα η άλλη όψη του νομίσματος της πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο – και αυτό φαίνεται να οδηγεί σε μια εξαιρετική συνταγή επιτυχίας!

Οι ίδιες οι Maustetytöt δηλώνουν ότι παίζουν electronic pop ενώ οι στίχοι τους που διαπνέονται από μαύρο χιούμορ, μιλούν συχνά για την έμφυτη σχεδόν θλίψη των Φινλανδών «Ίσως η απαισιοδοξία είναι κάτι που ζει στους περισσότερους Φινλανδούς», λέει η Άννα. «Έχει κρύο και σκοτάδι εδώ πάνω, οπότε το να είσαι χαρούμενος μπορεί να είναι δύσκολο».

Τον Μάιο του 2024 το συγκρότημα θα ξεκινήσει για την πρώτη του μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία σε Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, στο Primavera της Ισπανίας και φυσικά, στις 31 Μαΐου θα εμφανιστεί στο Gazarte Ground Stage.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Οι Maustetytöt στο Gazarte
Οι Maustetytöt στο Gazarte
31/05/2024

Παρασκευή 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

από €23