Ελλαδα

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Οικονομικές διαφορές πίσω από το έγκλημα

Τα πρώτα λόγια του δράστη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δολοφονία άνδρα μέσα σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα: Η κλήση στην ΕΛ.ΑΣ., τα κίνητρα του δράστη και οι διαφορές των δύο ανδρών

Για οικονομικές διαφορές που είχαν δράστης και θύμα φέρεται να έγινε το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Ο 38χρονος δράστης σκότωσε τον 64χρονο ξάδελφο της γυναίκας του μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια κάλεσε στην Αστυνομία, την οποία περίμενε για παραδοθεί.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αστυνομικών η έρευνα έδειξε ότι ο 38χρονος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα με σιδηρολοστό τον 64χρονο και δεν τον πυροβόλησε, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, ενώ υποστήριξε ότι το θύμα ήθελε να τον ληστέψει και τον σκότωσε. Στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, ο 38χρονος υποστήριξε ότι «μου έπαιρνε πράγματα από το σπίτι, τρελάθηκα και τον σκότωσα». 

Το έγκλημα καταγράφηκε λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (3/7) στο σπίτι του δράστη στην Αγία Βαρβάρα. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο δράστης τηλεφώνησε μετά τις 21:00 στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει σκοτώσει συγγενή της συζύγου του, ο οποίος μπήκε να κλέψει στο σπίτι του στην οδό Γορτυνίας 19.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ,  ο 38χρονος χτύπησε με αντικείμενο τον 64χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Λίγη ώρα αργότερα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχαν χρηματικές διαφορές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο έντονος καβγάς τους ήταν για τα ενοίκια. 

Οικογενειακή τραγωδία στην Αγία Βαρβάρα – Ο δράστης κάλεσε την αστυνομία |Ώρα Ελλάδος 4/7/22|OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις        

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ