Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Τη σκότωσε με σκάγια για αγριογούρουνο

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Δράμα η νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα με θύμα μια 59χρονη
Στη Δράμα η νέα γυναικοκτονία στην Ελλάδα με θύμα μια 59χρονη © Pixabay

Για τη γυναικοκτονία στη Δράμα ο συζυγοκτόνος χρησιμοποίησε σκάγια για αγριογούρουνα. Πώς έγινε το έγκλημα. Τι λέει ο ιατροδικαστής.

Στη Δράμα νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 0 64χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την 59χρονη και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Πριν αυτοκτονήσει, τηλεφώνησε στη φίλη του θύματος.

Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση για τη γυναικοκτονία στη Δράμα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία. Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε στο «Έθνος», ότι ο συζυγοκτόνος πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη στην καραμπίνα πριν στρέψει στη συνέχεια το όπλο στον εαυτό του.

Το έγκλημα έγινε στο σαλόνι του σπιτιού. Η πρώτη σφαίρα βρήκε στην πλάτη την 59χρονη και η δεύτερη στη θωρακική χώρα. Ο ιατροδικαστής γνωστοποίησε ότι η γυναικοκτονία στη Δράμα έγινε με σκάγια που χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Πώς αυτοκτόνησε ο συζυγοκτόνος μετά τη γυναικοκτονία στη Δράμα

Έχοντας δολοφονήσει τη γυναίκα του, ο συζυγοκτόνος πήρε την τσιμπίδα από το τζάκι, που χρησιμοποιείται για τα κάρβουνα, και κατευθύνθηκε στο μπάνιο. 

Στήριξε την καραμπίνα, με την κάννη να είναι στραμμένη στην κοιλιακή του χώρα. Ο ιατροδικαστής επισημαίνει ότι ο 69χρονος χρησιμοποίησε την τσιμπίδα για να πατήσει τη σκανδάλη. Μετά τον πυροβολισμό έπεσε νεκρός.

Γυναικοκτονία στη Δράμα: 64χρονος σκότωσε 59χρονη κι αυτοκτόνησε | 07/06/2022 | ΕΡΤ

Γυναικοκτονία στη Δράμα - Δεν προηγήθηκε πάλη - Τι δήλωσαν γείτονες

Όπως επισημαίνει ακόμη, τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση δεν δείχνουν να προηγήθηκε πάλη. Καμία από τις σορούς δεν φέρει εκδορές, εκχυμώσεις ή μώλωπες.

Η γυναικοκτονία στη Δράμα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (7/6). Κάτοικοι που μίλησαν για το έγκλημα, ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα στον γάμο του και για αρκετό καιρό έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι, παρόλο που βρίσκονταν σε διάσταση.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος συζυγοκτόνος είχε αφήσει τα κλειδιά έξω από την πόρτα του σπιτιού. Η γυναικοκτονία στη Δράμα αποκαλύφθηκε, όταν η κόρη του ζευγαριού μπήκε στην κατοικία. Είχε προσπαθήσει νωρίτερα να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Όταν τους βρήκε νεκρούς, ειδοποίησε την αστυνομία. «Ακούσαμε τα ουρλιαχτά της κόρης τους» δήλωσαν γείτονες για το έγκλημα στη Δράμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ