Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την πυροβόλησε και τηλεφώνησε σε φίλη της πριν αυτοκτονήσει

Νέα στοιχεία για το έγκλημα στη Δράμα - Ακόμη ένα θύμα στη λίστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό - Αστυνομία
Περιπολικό - Αστυνομία © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και έδωσε τέλος στη ζωή του - Το τηλεφώνημα σε φίλη της και οι πρώτες πληροφορίες

Νέα γυναικοκτονία δείχνουν τα στοιχεία για το έγκλημα που αποκαλύφθηκε σήμερα στη Δράμα. Ένας 64χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα την 59χρονη σύζυγό του και να έδωσε τέλος στη ζωή του με τη μασιά από το τζάκι (κατά άλλες πληροφορίες με την ίδια καραμπίνα), αφού πρώτα είχε αποκαλύψει την πράξη του σε φίλη του θύματος. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το έγκλημα καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν το ζευγάρι, που αν και σε διάσταση έμενε κάτω από την ίδια στέγη, καυγάδισε. Η 59χρονη φέρεται να ζήτησε από τον σύζυγό της να πάρουν διαζύγιο. Τότε πήρε την καραμπίνα και τη σκότωσε. Τα ξημερώματα της Τρίτης (7/6), ο δράστης κάλεσε στο τηλέφωνο φίλη του θύματος και της γνωστοποίησε την πράξη του, ανακοινώνοντάς της την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, όπως και έγινε. 

Η φίλη της οικογένειας ειδοποίησε τη μία από τις δύο κόρες του ζευγαριού, που πήγε στο σπίτι για να βρει τους γονείς της νεκρούς. Το ζευγάρι διατηρούσε μικρό καφέ στο κέντρο της Δράμας και μέχρι τώρα δεν είχε δώσει δικαιώματα στην τοπική κοινωνία.

Βρέθηκε νεκρό ζευγάρι στην Προσοτσάνη Δράμας | Ώρα Ελλάδος 07/06/2022 | OPEN TV

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα», λέει ο δήμαρχος

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, Θεόδωρο Αθανασιάδη, «ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού από έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα». 

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο, το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία», δήλωσε ο δήμαρχος στο grtimes.gr.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ