Ελλαδα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Ακούσαμε τα ουρλιαχτά της κόρης τους», περιγράφουν γείτονες

Μαρτυρία για «μεγάλο καυγά» πριν από το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Φωτογραφία του θύματος με τον δράστη
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Πληροφορίες και μαρτυρίες για το ζευγάρι

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι περιγραφές των γειτόνων του ζευγαριού για τη στιγμή που η κόρη βρήκε νεκρούς τους γονείς της.

H νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τη Δράμα και την τοπική κοινωνία της Προσοτσάνης, όπου καταγράφηκε το έγκλημα. Ο 64χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα την 59χρονη σύζυγό του και αφού πέρασε τη νύχτα δίπλα στο άψυχο σώμα της έδωσε τέλος στη ζωή του. Μπροστά στο θέαμα των νεκρών γονιών της βρέθηκε η κόρη του ζευγαριού, που ανησυχώντας για την αδυναμία να επικοινωνήσει μαζί τους, πήγε στο πατρικό της.  

Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε διάσταση. Διέμενε στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικό όροφο. Η 59χρονη φέρεται να είχε γνωστοποιήσει στον δράστη ότι θα έφευγε από το σπίτι. Ο 64χρονος τη σκότωσε λίγες ώρες πριν φύγει. 

Γυναικοκτονία στη Δράμα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Ο μεγάλος καυγάς πριν το έγκλημα

Μάρτυρας και γείτονας του ζευγαριού δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε διαφορές και πριν από το έγκλημα έγινε ένας μεγάλος καυγάς. 

Ο γυναικοκτόνος κατά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (6/6) πήρε το κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε άδεια και τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα του στο στήθος, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ εν συνεχεία ο ίδιος έδωσε τέλος στη δική του ζωή μέσα στο μπάνιο με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Κατά άλλες πληροφορίες, ο 64χρονος τηλεφώνησε σε φίλη της γυναίκας του και έκανε γνωστή την πράξη του, αλλά και την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

«Περίπου 8:15 το πρωί ακούστηκαν τσιρίδες και ουρλιαχτά από την κόρη του ζευγαριού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σπίτι και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα», περιγράφει γειτόνισσα στο grtimes.gr. 

Σοκαρισμένοι βρίσκονται οι γείτονες του ζευγαριού για τη γυναικοκτονία στη Δράμα: «Είμαστε σε κατάσταση σοκ, ποτέ δεν ακούσαμε να μαλώνουν», είπαν άλλοι γείτονες και πρόσθεσαν: «Ο 64χρονος φαινόταν ήσυχος άνθρωπος αν και δεν είχαμε πολλές επαφές. Πολλές φορές πήγαινε τα εγγόνια του στο σχολείο και σίγουρα δεν πιστεύαμε ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο, καθώς δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Δεν καταλάβαμε ποτέ ότι κάτι δεν πάει καλά».

Οι δύο σοροί έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία τη στιγμή που οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται. 

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Είχε εκμυστηρευτεί ότι φοβόταν για τη ζωή της

Η 59χρονη γυναίκα διαισθανόταν ότι κάποια μέρα ο σύζυγός της θα τη σκότωνε, καθώς είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της ότι φοβόταν πως ο 64χρονος θα της κάνει κακό. Η γυναίκα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ