Ελλαδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χωρίς μάσκα στο δάσος - Το νέο μήνυμα δύναμης που στέλνει

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα στο πρόσωπο χαμογελά και πάλι
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα στο πρόσωπο χαμογελά και πάλι @paliospirou.joannaandmya_collection/Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και δεν σταματά να στέλνει μηνύματα δύναμης. Οι νέες φωτογραφίες στο δάσος.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε νέα ανάρτηση στο Instagram χωρίς να φορά τη μάσκα, στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα δύναμης. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και να υποστεί εγκαύματα και στο σώμα.

Έχει υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και φορά αρκετές ώρες την ημέρα τη μάσκα, στο πλαίσιο της αποκατάστασης που ακολουθεί.

Στις νέες φωτογραφίες στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται μέσα σε δάσος, φορώντας ένα φόρεμα. «And Into the Forest I Go, To Lose My Mind and Find My Soul» αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει τη νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι με παλαιότερη ανάρτησή της στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε παρουσιάσει τη νέα της εικόνα, στέλνοντας το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους την έχουν στηρίξει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δοκιμάζεται μετά την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. «Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ