Ελλαδα

Κοπέλα στις Σέρρες κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό

Της έδινε ναρκωτικά για να μην αντιδρά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύμα βιασμού από τον πατέρα της έπεσε 22χρονη στις Σέρρες
Θύμα βιασμού από τον πατέρα της έπεσε 22χρονη στις Σέρρες © Pixabay

Για βιασμό κατήγγειλε τον πατέρα της στις Σέρρες μια 22χρονη. Τι αναφέρει στην καταγγελία της. Της έλεγε ότι ήθελε να της μάθει πώς να ικανοποιείται σεξουαλικά.

Στις Σέρρες μια 22χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό. Δημοσίευμα στο thesstoday αναφέρει ότι η νεαρή περιέγραψε στην κατάθεση της πως ο πατέρας την πλησίασε για πρώτη φορά με σκοπό -όπως της έλεγε- να της μάθει να μιλάει, να ανοίγεται και να γίνει πιο κοινωνική.

Τον Αύγουστο του 2016 ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε, πηγαίνοντας τη σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο.

Εκεί η κοπέλα κατέθεσε πως έπιασε το χέρι της με σκοπό να της δείξει πώς να ικανοποιεί τον εαυτό της, όπως της είπε, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και άλλη σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως κατήγγειλε, ο πατέρας της τη βίαζε τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Κάθε φορά την απειλούσε, να μη μιλήσει. Σύμφωνα με την καταγγελία, τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από ένα ταξίδι των γονιών της στα Σκόπια και εν μέσω καβγάδων στο σπίτι, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι λέγοντας του να πάρει μαζί του και τη μεγάλη κόρη, εννοώντας πως έχει καταλάβει τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Έπειτα, η 22χρονη σήμερα κοπέλα, άλλαξε σχολείο αφού άλλαξε και τόπο διαμονής μαζί με τον πατέρα της. Η διαβίωση με τον πατέρα της χαρακτηρίζεται από την καταγγέλλουσα ως βασανιστήριο, καθώς καθημερινά της επέβαλε να κάνουν ερωτά και όποτε η ίδια αρνιόταν τη χτυπούσε και τη βίαζε. Στην κατάθεσή της ανέφερε επίσης ότι ο πατέρας της έμπαινε στο δωμάτιο της όποτε ήθελε και προχωρούσε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις πάνω της χωρίς καν να τη ρωτάει. Σε περίπτωση που δεν δεχόταν τη σεξουαλική πράξη, υπήρχε ένταση, ψυχολογικός πόλεμος, βρισιές και ξυλοδαρμός. Ο πατέρας της έκοβε και το πενιχρό χαρτζιλίκι που της έδινε.

Πατέρας στις Σέρρες έδινε ναρκωτικά στην κόρη του και τη βίαζε

Σε πολλές των περιπτώσεων ο πατέρας της -όπως καταγγέλλει η κοπέλα- την υποχρέωνε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως ινδικής κάνναβης, ώστε να ζαλίζεται και ο ίδιος να μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του πάνω της χωρίς η ίδια να αντιδρά.

Μετά από ένα καβγά με τον πατέρα της στις Σέρρες, η νεαρή κοπέλα έφυγε από το σπίτι. Ο καβγάς προκλήθηκε, καθώς ο πατέρας της ενημερώθηκε πως η νεαρή κοπέλα σύναψε σχέση με ένα αγόρι. Ωστόσο, συνέχισε να την ενοχλεί ζητώντας της να γυρίσει πίσω, ενώ τους πρώτους μήνες του 2022 την προσέγγισε και η μητέρα της καθώς είχε ενημερωθεί πως η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να καταγγείλει τον πατέρα της για όλα αυτά τα οποία της είχε κάνει.

Η μητέρα ήξερε για τον βιασμό της κόρης της από τον πατέρα

Η κοπέλα είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι μίλησε στη μητέρα και την αδελφή της για όσα βίωσε αλλά αντί να την υποστηρίξουν και να τη βοηθήσουν, της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία. Η νεαρή, όμως, απευθύνθηκε στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια.

Η κοπέλα στην κατάθεση της δεν απέκλεισε η η μητέρα της να ήξερε τα πάντα, ωστόσο δεν έκανε το παραμικρό για να τη βοηθήσει και να τη σώσει από την κατάσταση, την οποία ζούσε. Γι' αυτό και ζητά την ποινική της δίωξη. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ