- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: «Θέλω να βρεθεί» δηλώνει 20χρονος που του πετούσε βεγγαλικά
Μετανιωμένος για τις πράξεις του 20χρονος
Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: Τι δηλώνει 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση με βεγγαλικά - Τι υποστηρίζει ο σύζυγος της αδελφής του αγνοούμενου.
Μετανιωμένος για τις πράξεις του και το bullying στον Θύμιο Μπούγα, που εξακολουθεί να αγνοείται, δηλώνει 20χρονος που συμμετείχε στην επίθεση με βεγγαλικά που δέχθηκε ο αγνοούμενος στο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο στον Πύργο.
Ο 20χρονος μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δήλωσε ότι επιθυμεί ο Θύμιος Μπουγάς να βρεθεί. «Είμαι χάλια. Μόνο την αλήθεια θα πω, όπως την είπα και στην αστυνομία. Έκανα μια τεράστια βλακεία, μία πλάκα χωρίς καμία δικαιολογία. Όπως και να έχει ήταν λάθος. Αυτό δεν αλλάζει και έχω μετανιώσει. Αυτό το παιδί εγώ δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα το πρόβλημά του. Δεν είχα ιδέα ότι πρόκειται για ΑΜΕΑ. Δεν θα τολμούσα ποτέ να πειράξω τέτοιο άνθρωπο γιατί ξέρω από την οικογένειά μου. Αλλά, …βλακεία, λάθος. Δεν το ξεκινήσαμε εμείς, χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι. Κάποια παιδιά από την παρέα ήρθαν και μας είπαν ότι πετάχτηκε μπροστά τους μ’ ένα λοστάρι και τους πήρε στο κυνήγι. Δεν ήξερα τι είχε γίνει, εγώ δεν ήμουν μπροστά, απλά ακολούθησα όταν κάποιοι είπαν ότι ξέρουν που μένει. Ήταν ανοησία, δε θέλω να το συζητήσω άλλο. Μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος. Έχω αναστατώσει τη μητέρα μου, τους φίλους μου. Δεν είμαι αλήτης, ήταν μια άστοχη ενέργεια. Τα βεγγαλικά τα έριξα σ’ ένα άδειο σπίτι, δεν έμενε εκεί. Ήταν ένα σημείο που τον είχαν δει παλιά να μπαίνει. Λυπάμαι να ξέρεις για όλα», ανέφερε στον ρεπόρτερ της εκπομπής που τον συνάντησε.
Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: «Αυτό το παρεάκι κοροϊδεύει πολύ κόσμο στον Πύργο»
Ένας φίλος της παρέας των «νταήδων» που πήραν μέρος στα περιστατικά εκφοβισμού του αγνοούμενου Θύμιου Μπουγά μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».
«Αυτοί είναι ένα παρεάκι που κοροϊδεύουν πολύ κόσμο στον Πύργο, δυστυχώς. Εγώ έχω απομακρυνθεί απ’ την παρέα. Επειδή έχουν λεφτά και τέτοια, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν σε όλους. Ο **** μόλις έκλεισε τα 18 και το άλλο παιδί που τραβούσε το βίντεο, είναι μικρότερος. Ένας από αυτούς συνέχεια δεν τρώει, επειδή το έχει μετανιώσει και το λέει σε όλους. Θέλει πολύ να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, ώστε να κάτσει να ακούσει την ιστορία του και τι έχει να του πει γιατί πραγματικά θέλει να τον βοηθήσει με την υγεία του. Ο **** εύχεται το αντίθετο. Αυτός είναι που είχε βγάλει και τη φήμη ότι κυκλοφορούσε με τσεκούρι ή αλυσοπρίονο, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ με τον Θύμιο. Δεν τον ήξεραν πιο πριν αυτόν τον άνθρωπο που έχει εξαφανιστεί και ο ***** τον είχε βγάλει μουρλό και έτσι διαδόθηκαν οι φήμες… Τον προκαλούσαν και τον τραβούσαν βίντεο που μετά το δημοσίευαν στο ίντερνετ. Πραγματικά, είναι πολύ στενάχωρο αυτό για όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: Τι δηλώνει στην εκπομπή ο σύζυγος της αδελφής του
Ο άνδρας της αδελφής του μιλώντας στην εκπομπή, αναφέρθηκε στα πραγματικά αίτια της παραμόρφωσής του.
«Κάποιο πρόβλημα που είχε, τον οδήγησε σε αυτοτραυματισμό παλαιότερα. Η Αστυνομία της Τρίπολης τα ξέρει πολύ καλά αυτά. Ίσως από ερωτική απογοήτευση. Του είπαμε με την αδελφή του να φύγει από την Τρίπολη, να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και τον φέραμε εδώ, στον Πύργο. Κάποια στιγμή ήθελε να μείνει μόνος του. Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας. Δεν ένιωθε καλά, διότι και τα παιδιά τον κοιτούσαν παράξενα, όταν ήταν μικρά. Τον βοηθήσαμε να μείνει κάπου μόνος του, αλλά έκανε λάθη, όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι. Είχε σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, τον έβλεπε ο κόσμος σαν κάτι παράξενο. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του, να απομονώνεται και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα. Ασχέτως αν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αδελφών, εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Απλά ο Θύμιος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας λόγω του ατυχήματος που είχε. Δε δεχόταν βοήθεια. Ήθελε να τα καταφέρει μόνος του», περιγράφει ο γαμπρός του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mήνυμα υψηλού συμβολισμού και κοινωνικής ευαισθησίας από το Ελληνικό Κοινοβούλιο
Η φωτογραφία της ημέρας από το Forecast Weather Greece
34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Ενισχυθήκαν οι δυνάμεις, 11 εναέρια κα 82 πυροσβέστες
Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιών
Ο ΟΣΕΘ ανακοίνωσε τον νέο συγκοινωνιακό σχεδιασμό - Νέες γραμμές και τροποποιήσεις υφιστάμενων δρομολογίων
Το Σάββατο αναμένεται η μεγαλύτερη κίνηση, με 25 δρομολόγια και 31.392 επιβάτες από το λιμάνι του Πειραιά
11 εναέρια μέσα στη μάχη με τις φλόγες
Πέρσι πάνω από 1,5 εκατομμύριο Τούρκοι πραγματοποίησαν συνολικά 2,6 εκατομμύρια επισκέψεις στα ελληνικά νησιά
Δημοσιογράφοι κορυφαίων διεθνών μέσων ανακαλύπτουν τη μαγεία του ελληνικού νησιού
Οι έλεγχοι για παράνομη κατάληψη αιγιαλού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση
Ζητά εντατικοποίηση των μέτρων - Αναμένεται κορύφωση της διασποράς
Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις Σαμαρά, Σπίρτζη και Κεσσέ
Ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο - Παράδοση μήνες νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα
Στο Α' Νεκροταφείο ο Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία Κρητικού και ο γιος τους
Αυτοψία Νίκου Ταχιάου στους 5 νέους σταθμούς - Στόχος η εμπορική λειτουργία μέχρι το τέλος του μήνα
Μπαράζ αυθαιρεσιών σε νησιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.