Ελλαδα

Θάνατος 9χρονης Τζωρτζίνας: Υπό ποιες προϋποθέσεις θα δώσει στοιχεία το φιαλίδιο με το αίμα

Πού θα στηρίξει την υπεράσπισή της η Ρούλα Πισπιρίγκου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο με την Τζωρτζίνα
Ρούλα Πισπιρίγκου

Θάνατος 9χρονης Τζωρτζίνας: Ποιες οι προϋποθέσεις για να δώσει στοιχεία το φιαλίδιο με το αίμα του κοριτσιού - Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετά τον εντοπισμό φιαλιδίου από δειγματοληψία που έγινε πριν από το επεισόδιο που προκάλεσε στο κορίτσι την τετραπληγία. 

«Αν όντως αποδειχτεί ότι το αίμα αφορά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ότι είναι σε καλή κατάσταση, δηλαδή δεν έχει αλλοιωθεί, σημαίνει ότι έχουμε στα χέρια μας ένα πολύτιμο στοιχείο που μπορεί να μας δείξει την παρουσία φαρμακευτικών ουσιών ή άλλων για εκείνο το χρονικό διάστημα», είπε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, στο Mega για το φιαλίδιο και επεσήμανε ότι προκειμένου να είναι αξιοποιήσιμο το δείγμα θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, όπως να έχει τοποθετηθεί το αίμα σε κατάλληλο φιαλίδιο, να έχει συντηρηθεί σε κατάλληλες θερμοκρασίες, καθώς και να υπάρχει το barcode του.

Θάνατος 9χρονης Τζωρτζίνας: Πού θα στηρίξει την υπεράσπισή της η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, στο σπάνιο σύνδρομο υπερευαισθησίας καρωτιδικού κόλπου, που συναντάται σε 30 ανθρώπους στο εκατομμύριο, θα βασιστεί ολόκληρη η υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου. «Είναι ένα σύνδρομο υπαρκτό που πρέπει να διαβάζουμε στο σύνολο. Παρουσιάζεται σε άτομα μεγάλης ηλικίας, κατά προτίμηση άντρες», σχολίασε ο κ. Λέων.

 

 

 

Θάνατος 9χρονης Τζωρτζίνας: Η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την εύρεση του φιαλιδίου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού αποδίδει ευθύνες στους γιατρούς για την εύρεση φιαλιδίου με το αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας τόσο καιρό μετά τον θάνατο του κοριτσιού και τις έρευνες που γίνονται για τα αίτια θανάτου της. «Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν κάπου πεταμένο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Είναι δυνατόν; ’Έχουν δώσει καταθέσεις, έχουν κάνει υποτίθεται έρευνες τόσο καιρό. Αυτό και μόνο δείχνει ότι στα νοσοκομεία δεν ήξεραν τι γινόταν! Αυτό δεν είναι αμέλεια; Δεν είναι λάθος των γιατρών;»

Ποιά η αντίδραση της Ρούλας στο φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε? Ολες οι εξελίξεις στην υπόθεση Πατρών

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ