Ελλαδα

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Της κρατούσε το λαιμό επί 3,5 λεπτά - Είχε χρόνο να σκεφτεί»

«Ο θείος θα ζητήσει την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το φαρμακείο στο οποίο δολοφονήθηκε η 43χρονη φαρμακοποιός
Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το φαρμακείο και το 43χρονο θύμα © kavalanews.gr

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης για την απόπειρα αυτοκτονίας του 55χρονου δράστη.

Νέα στοιχεία προκύπτουν για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα. Ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού αποκάλυψε ότι ο 55χρονος συζυγοκτόνος κρατούσε επί 3,5 λεπτά το λαιμό της γυναίκας, αλλά και ότι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του μόλις λίγα λεπτά πριν καλέσει την ΕΛ.ΑΣ., ομολογώντας ουσιαστικά το έγκλημα που διέπραξε. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης, Μανώλης Βονικάκης, σε δηλώσεις του στο Mega αποκάλυψε τον χρόνο που φέρεται ο 55χρονος δράστης να αυτοτραυματίστηκε στην προσπάθεια του να δώσει τέλος στη ζωή του. «Πρώτη φορά σε εσάς θα το δηλώσω, ο άνθρωπος αυτός αυτοτραυματίστηκε για πρώτη φορά, όπως προκύπτει από όλα τα στοιχεία, στις 12 παρά πέντε, λίγο πριν πάρει τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ. Ένας άνθρωπος που πάει να κόψει τις φλέβες του στις 8 η ώρα πεθαίνει μέσα σε συγκεκριμένη ώρα. Δεν πεθαίνει από τις 8 έως τις 12 και πέντε που πήρε τηλέφωνο στην ΕΛ.ΑΣ. Ξέρετε γιατί πήρε τηλέφωνο; Βαρούσανε την πόρτα οι γονείς, ο πατέρας και ο θείος, θα σπάγανε την πόρτα. Του έλεγαν, άνοιξε γιατί θα σπάσουμε την πόρτα. Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν έσπαγαν την πόρτα, αν άνοιγε και έβλεπαν το άψυχο σώμα της Άιντα;»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της 43χρονης, τα παιδιά είναι σε καλά χέρια, «έχει αναλάβει ο θείος τους, ο αδερφός της Άιντα, ο Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος ήρθε από τις ΗΠΑ. Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο».

Ο θείος, μάλιστα, θέλει να πάρει στην Αμερική τα παιδιά.

 

 

 

Γυναικοκτονία στην Καβάλα - Σούρας: «Μπάμπης Νο2 ο συζυγοκτόνος»

Για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα μίλησε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, επισημαίνοντας ότι ο συζυγοκτόνος παρουσιάζει ομοιότητες με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνδρα που δολοφόνησε την Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Ο 55χρονος στην Καβάλα έπνιξε με τα χέρια του τη 43χρονη φαρμακοποιό μέσα στο φαρμακείο στον οικισμό Πηγές του Δήμου Νέστου. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, ηλικίας 10 και 6 ετών.

Μιλώντας για την τρίτη γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο 2022, ο Δημήτρης Σούρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπάμπης νούμερο 2 το περιστατικό της Καβάλας». Και εξήγησε: «Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης ήταν βίαιος και απειλητικός.

» Ο κόσμος τι άλλο πρέπει να δει για να καταλάβει ότι ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας είναι εκεί και περιμένει; Ο δολοφόνος έχει δείγματα και συμπτώματα, αλλά εμείς δεν θέλουμενα τα δούμε για να προλάβουμε».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, μια «πρώην του συζυγοκτόνου της Καβάλας είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα».

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Το χρονικό του εγκλήματος 

Όπως προκύπτει από το βίντεο, το χρονικό της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας στην Καβάλα έχει ως ακολούθως:

  • Περίπου στις 16.30 της Πέμπτης, η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια.
  • Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την οδηγεί με τη βία στο καμαράκι του φαρμακείου.
  • Ακολουθούν 3,5 μαρτυρικά λεπτά για την 43χρονη. Ο συζυγοκτόνος τη στραγγαλίζει.
  • Μετά τη γυναικοκτονία ο 55χρονος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω.
  • Αρκετές ώρες μετά ο συζυγοκτόνος αυτοτραυματίζεται στον λαιμό και στα χέρια του.
  • Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ειδοποιεί την Αστυνομία για το άγριο έγκλημα και ομολογεί τη δολοφονία της συζύγου του.

Έγκλημα στην Καβάλα: Για φόνο εκ προμελέτης μιλούν οι συγγενείς | OPEN TV

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ